vipo הכלב המעופף בהסכם חסות עם קבוצת בית"ר ירושלים

vipo הכלב המעופף בהסכם חסות עם קבוצת בית"ר ירושלים

במסגרת החסות יופיע המותג ויפו על גב חולצות השחקנים ובשרוולים, בובת ויפו תתארח במשקי הבית של בית"ר ירושלים, לצד בלון ויפו שיוצב מאחורי השער. בכוונת מנהלי המותג ויפו לקיים לאורך השנה פעילויות עם הקבוצה וחוג האוהדים כדי להעביר את המסרים החינוכיים והערכיים של ויפו הכלב המעופף.

אבישי ברודי, מנכ"ל משרד הפרסום מומה: "הסדרה ויפו הכלב המעופף מקדמת ערכים של משחק הוגן, ספורטיביות, חברות, נאמנות, כבוד הדדי ואהבת הזולת. כדי לחזק את החשיפה לויפו ולקדם את הערכים הללו מצאנו כי חיבור לקבוצת הכדורגל האהודה והפופולארית בישראל – בית"ר ירושלים, מהווה פלטפורמה אידיאלית להעברת המסר החינוכי לאלפי אוהדים, בהם גם בני הדור הצעיר . אני משוכנע כי החיבור בין ויפו לקבוצה האהודה בישראל ייתן ביטוי אמיתי לערכים אלה, כאשר בכוונתנו לקדם לאורך העונה הקרובה מספר פעילויות בשילוב האגודה והאוהדים".

מהלך זה מצטרף להשקת חנות קונספט ייחודית לסדרת הטלוויזיה vipo הכלב המעופף. החנות החדשה, שנפתחה בנמל תל אביב עוצבה ברוח המותג ויפו ומציעה מגוון רחב של מוצרים והמרצנדייז מהסדרה. במהלך השנה הקרובה מתוכננות להיפתח כ-10 חנויות נוספות של ויפו ברחבי ישראל. בנוסף ניתן להשיג את ויפו בכ-40 חנויות ברחבי הארץ.

במותג ויפו הכלב המעופף הושקע עד כה ברחבי העולם למעלה מ-5 מיליון יורו. הסדרה משודרת בלמעלה מ-100 מדינות, ביניהן גרמניה, איטליה, ספרד, פולין ופורטוגל. עד כה תורגמה הסדרה ל-25 שפות ובמקביל לשידורה בטלוויזיה היא מופצת בעולם בקלטות וידאו, ספרים וחוברות.

הסדרה מבוססת אנימציית תלת-מימד מתקדמת מבית היוצר של סטודיו Snowball הישראלי. הסדרה הופקה בליווי אנשי מקצוע בינלאומיים, אנשי חינוך ומומחי שוק. הסדרה הופקה בליווי אנשי מקצוע בינלאומיים, אנשי חינוך ומומחי שוק.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אירוע האמנות השנתי הגדול, הוותיק והמשפיע ביותר בירושלים עם אלפי מבקרים - יוצא לדרך! פסטיבל מנופים 2025: "נקודת קיצון" 22-26 ביולי בירושלים
השקה מתחם התרבות החדש "בוסתנא" * עשרות תערוכות בגלריות ובמרכזי...
המנהלת החדשה של תיכון אמית ממלכתי טכנולוגי ירושלים: נעה שיין
במכרז שערכה עיריית ירושלים יחד עם רשת אמית ומשרד החינוך,...
22 מהנדסות חרדיות סיימו את לימודיהן בסמינר תכלית בירושלים – השלוחה החרדית של מכללת עזריאלי
בוגרות אלו מצטרפות למעל 150 בוגרות התכנית לאורך השנים, אשר...
ICC College מחזור רביעי לאקדמיה להפקות אירועים וכנסים בבנייני האומה יוצא לדרך עם חידוש פורץ דרך: לראשונה בישראל שילוב לימודי AI בקורס הפקת אירועים המתקיים בבנייני האומה בירושלים
לראשונה בארץ, שילוב לימודי AI  ו ChatGPTבמסגרת הקורס הרביעי להפקת...
נשיא המדינה נשא דברים והניח זר בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מלחמת לבנון השנייה
"אסור לנו בשום פנים ואופן לנוח על זרי הדפנה. ימים...
נשיא המדינה נפגש עם שורד השבי אלי שרעבי שספרו ׳חטוף׳ ייצא לאור באנגלית לראשונה: ספר עדות משבי חמאס ייצא לאור בתפוצה עולמית
נשיא המדינה: ״אני מקווה שהמאמץ של ראש הממשלה ושל נשיא...
גולדיס משיקה קולקציית מגשי אירוח חדשה בסטנדרט גולדיס – חגיגה של טעם, טריות ונראות מוקפדת
מותאמים לאירועים פרטיים ועסקיים, מגשי האירוח החדשים של גולדיס משלבים...
יחדיו לירושלים
ראש עירית ירושלים משה ליאון התפנה אתמול מכל עיסוקיו כדי...
סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים: הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים
רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה...
נשיא המדינה נשא דברים והניח זר בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מערכת צוק איתן
נשיא המדינה: ״יש לנו מדינה אחת וצה"ל אחד, ובראשו רמטכ"ל...
דילוג לתוכן