מה קורה לאוכל הפלסטיני והישראלי כשהם "מהגרים" לחו"ל? עד כמה הקונפליקט נוכח במטבח?
ביום שלישי, 30.06.2020, יתקיים מפגש שני בסדרה שמים הכול על השולחן – המטבח הפלסטיני והישראלי על קרש החיתוך, והפעם: סיר הבשר – מטבח ישראלי ופלסטיני בחו״ל.
בהשתתפות השמות הגדולים של עולם הקולינריה בעולם:
רים קסיס, מחברת הספר "הצלחת הפלסטינית", ירושלים ופילדלפיה.
יותם אוטולנגי, מחבר, שף ומסעדן, "אוטולנגי", לונדון.
גל בן משה, שף ובעלים של "פריזם", ברלין.
קלאודיה רודן, מחברת ספרי בישול ואנתרופולוגית חברתית, לונדון.
מנחים:
פרופ׳ דניאל מונטרסקו, האוניברסיטה המרכז אירופית, בודפשט.
ד"ר רונלד רנטה, אוניברסיטת קינגסטון, לונדון.קישורים לצפייה:
*הדיון יתקיים בשפה האנגלית וילווה בתמלול לעברית
ניתן לצפות בשידור: בפייסבוק, ביוטיוב ובאתר של מכון ון ליר.