י-ם של כוכבים

י-ם של כוכבים

במסגרת אירועי בירת הנוער 2011 שמארגנת עיריית ירושלים:
מוצ"ש 20.8 בגן סאקר-הכניסה חופשית!
עיריית ירושלים מארגנת לבני הנוער לילה מלא כוכבים לסיום החופש הגדול: חגית יאסו, דוד לביא, לירון רמתי ליאור נרקיס ומטבוחה פרוג'קט וגם מתחם מתקני פעילות, משחקי ווי על שלושה מסכים מהגדולים בארץ וסימולטור המדמה מכונית מתהפכת מגיעים לבירת הנוער בירושלים במסגרת אירועי בירת הנוער שמארגנת עיריית ירושלים לבני הנוער.

שנה בדיוק אחרי ש-20 אלף בני נוער מילאו את גן סאקר בהופעותיהם של אמן הטראנס סקאזי וכוכב השנה במוזיקה המזרחית דודו אהרון, חוזרים הצעירים אל גן סאקר לערב שכולו מוקדש לנוער. רגע לפני תחילת שנת הלימודים, עיריית ירושלים, בשיתוף מועצת הנוער העירונית, מארגנת לבני הנוער לילה גדוש אירועים, אטרקציות ופעילויות. האירוע יתקיים בגן סאקר ב-20.8, ויתחיל בשעה 20:30, במהלכו יתקיימו מופעים, מתחם פעילות ושאר אטרקציות. הכניסה חינם לכל האירועים.

במסגרת בירת הנוער, יתקיים מופע משותף של שלושת הפיינליסטים של העונה האחרונה של כוכב נולד. כמו כן יופיעו בגן סאקר באירוע סיום הקיץ ליאור נרקיס ולהקת מטבוחה פרוג'קט – ההרכב האקלקטי המשלב מוסיקה אלקטרונית מלודית וחמה עם כלים אותנטיים מרחבי העולם.

בנוסף להופעות, יתקיים בגן סאקר מתחם פעילות "משאירים את הכוח בזירה" בסימן המלחמה באלימות ובתאונות הדרכים. המתחם יכלול מגוון פעילויות רחב לבני הנוער לקראת סיום החופש הגדול: שלושה מסכי ענק של משחקי ווי, קיר טיפוס, מתקן ג'יירו (המדמה ריחוף), לחימת סומו, מתקן בנג'י, סימולטור כוח פטיש וסימולטור מכונית מתהפכת, אשר ידמה את הקשיים שבנהיגה תחת השפעת אלכוהול, ואת החוויה הקשה שבהתהפכות רכב. את האירוע ינחו אמנים מוכשרים מקבוצת התאטרון הירושלמי "תאטרון פסיק". בתום ההופעות, הנוער מוזמן ליהנות מהנחות בבתי קפה ובמסעדות ברחבי מרכז העיר.

יורם ברוורמן, מנהל רשות הצעירים, מוסר כי "בירת הנוער הפכה זה מכבר למסורת רבת שנים, המהווה מוקד משיכה לאלפי בני נוער ירושלמים ולא ירושלמים כאחד. כיום ניתן לראות ערים רבות בארץ שאימצו את המודל ועורכות אירועים במתכונת דומה. עם זאת, סוד הצלחתה הייחודית והמתמשכת של בירת הנוער בירושלים טמון בשילוב כוחות מנצח של מקצועיות ויצירתיות בין עיריית ירושלים למועצת הנוער העירונית למען הנוער בעיר."

מירב כהן, חברת מועצה ומחזיקת תיק הנוער, אומרת כי "מועצת הנוער בשיתוף עם העירייה הוציאה אל הפועל בחודשים האחרונים שורה של אירועים ייחודיים המעשירים את חיי החברה של בני הנוער בעיר ומכניסים לשעות הפנאי שלהם תוכן ומשמעות. בין האירועים שיזמה המועצה באחרונה ניתן למנות את יריד התעסוקה שהתקיים בקניון מלחה, בו לקחו חלק אלפי בני נוער, מסיבת אוזניות, פרויקט לילות לבנים, וכמובן אירועי בירת הנוער. כמחזיקת תיק הנוער חשוב לי לוודא שכל הדלתות בעירייה יהיו פתוחות בפני בני הנוער בבירה ושיהיה להם את הכוח לשנות ולפעול למען העיר."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בפגישתו עם שגריר ארה״ב בישראל: ״הכוח הייחודי של הטוב טמון בשותפות בין ארצות הברית לישראל במלחמה שמטרתה לשנות את עתיד האזור ולהוביל אותו לעבר שלום״
שגריר ארה״ב בישראל: ״הנשיא הרצוג הוא אחד הידידים החשובים ביותר...
נשיא המדינה במוקד המבצעי של מגן דוד אדום: ״חשוב מאוד שמי שיכול יגיע לתרום דם למאגר של מד״א - כדי שנהיה נכונים לכל תרחיש״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, ט״ו באדר,...
נשיא המדינה ביקר את פצועי הפגיעה הקטלנית בבית שמש, בניהם פנינה כהן ששכלה את בעלה וחמותה
נשיא המדינה ביקר היום, יום שני, י״ג באדר, 2 במרץ,...
נשיא המדינה אירח את ראש ממשלת הודו בבית הנשיא
נשיא המדינה: “הודו היא חלק חיוני מהעתיד הגדול של המזרח...
נשיא המדינה נפגש עם נשיא אתיופיה
במסגרת ביקורו הממלכתי באתיופיה, נפגש נשיא המדינה יצחק הרצוג, היום,...
נשיא המדינה אירח משלחת שגרירים לאו״ם בבית הנשיא
 "על מדינות האו״ם לגלות בהירות מוסרית, אך הן אינן עושות...
נשיא המדינה נשא דברים בטקס האזכרה הממלכתי לחללים שמקום קבורתם לא נודע
נשיא המדינה יצחק הרצוג נשא דברים היום, יום שלישי, ז'...
יפן בירושלים: כנס האנימה והמנגה הגדול בישראל, במעמד שגריר יפן בישראל, הארוקון 2026, פורים בבנייני האומה ירושלים
אנימה, מנגה ותרבות יפן הפכו בשנים האחרונות לחלק מהתרבות עליה...
נשיא המדינה ורעייתו אירחו בבית הנשיא את ארוחת האיפטאר המסורתית לשבירת צום הרמדאן
נשיא המדינה פתח האירוע בהתייחסות למצב החירום בחברה הערבית: אי...
"המעיין - שמורת טבע" - אפי ויסוצקי | תערוכת יחיד פיסול אוצרת גלית צימבליסט שדרות אלרוב ממילא ירושלים המתחם הסגור ינואר - פברואר 2026 שמורת טבע של אש וזכוכית | הסטודיו במתחם "המעיין"
עבור המבקר מבחוץ, השם "המעיין" המתנוסס על דלת הברזל הכבדה...
דילוג לתוכן