מינוי סמנכ"ל וראש אגף התכנון במשרד הביטחון

מינוי סמנכ"ל וראש אגף התכנון במשרד הביטחון
צילום: ניקול לסקבי, משרד הביטחון

מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אמיר אשל, אמר בטקס: "אגף התכנון הינו ציר מרכזי ביכולת שלנו לייצר סינרגיה בין מאות המשימות הלאומיות שמוביל משרד הביטחון. קרני, ידעת כראש אגף התכנון לרתום, להוביל ולכוון תהליכים רבים לביטחון המדינה, לכלכלה ולחברה. רפורמת "נפש אחת", שהיית ממוביליה, היא רק דוגמא אחת. איתמר, יש לך את היכולת, הניסיון, אישיות מקרינה, פתיחות וגמישות. זה אגף מצוין עם אנשים מעולים ואין לי ספק שהמסע הזה ימשיך לשיאים חדשים".

צילום: ניקול לסקבי, משרד הביטחון

סמנכ"ל וראש אגף התכנון הנכנס, איתמר גרף, אמר בטקס: "כולנו שותפים לפרק חיים שבו האתגרים הביטחוניים מתעצמים, החברה הישראלית עוברת שינויים גדולים, עולם העבודה משתנה ומתעצב מחדש ועל כל אלו נוסף משבר האקלים, שמשנה לכולנו את המציאות היום יומית וישפיע רבות בשנים הבאות גם על מערכת הביטחון. אגף התכנון מחוייב לזהות את המגמות, לראות את התמונה הרחבה, לתכנן ולהוביל את המשרד ואת מערכת הביטחון כולה לאתגרי המחר."

סמנכ"ל וראש אגף התכנון היוצא, אליעז קרני, אמר בנאומו: "אני מסיים את השירות במשרד הביטחון בגאווה גדולה ובתודה עמוקה. משרד הביטחון הוא עמוד תווך מרכזי בהוויה הישראלית. כראש אגף התכנון הכרתי את מקומו המרכזי ואת המרקם המגוון והרב תכליתי, שמשפיע בתחומים רבים על הביטחון, על הכלכלה והחברה ומייצר שלם ייחודי שקיים רק במשרד הביטחון".

איתמר גרף כיהן במשרד הביטחון במגוון רחב של תפקידי ניהול בכירים. הוא שימש כעוזרם של חמישה מנכ"לים, כסגן בכיר לראש 'סיבט' ובחמש השנים האחרונות כסמנכ"ל וראש אגף משאבי אנוש. הוא יכנס לתפקיד סמנכ"ל וראש אגף התכנון ב-1.6 ויחליף את אליעז קרני, שפורש ממערכת הביטחון לאחר כ-34 שנות שירות בתפקידי ליבה מרכזיים, הן בצה"ל והן במשרד הביטחון.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
במקום הנכון בזמן הנכון: פראמדיק מד"א העביר הדרכת החייאה במתקן שב"ס, וביצע החייאה בגבר שהתמוטט בכיתה הסמוכה, שלאחריה חזר להכרה מלאה
היום (ב'), העביר ליאב יעקובי, פראמדיק במגן דוד אדום, שיעור...
במסגרת ביקורו הממלכתי ברומניה: נשיא המדינה התקבל בארמון הנשיאות בבוקרשט ע״י נשיא רומניה
נשיא המדינה יצחק הרצוג: ״המאבק במשטר הטרור האירני ושלוחותיו -...
מירושלים לסטארטאפ הבא: 22 יזמיות הציגו מיזמים טכנולוגיים במסגרת תוכנית ASPIRE של מיכללת עזריאלי להנדסה בירושלים
תוכנית הקדם־אקסלרציה ASPIRE של מכללת עזריאלי להנדסה בירושלים קיימה את...
בשורה למשפחות המאושפזים בבי"ח הרצוג: יחידות אירוח של יד שרה
יד שרה הקימה השבוע יחידות אירוח חדשות ומאובזרות  עבור בני...
במסגרת ביקורו ברומניה: נשיא המדינה ביקר במוזיאון השואה ביאשי
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום ראשון, י״ג בתמוז,...
ישוב עלי: אמבולנס ממוגן ירי חדש נתרם לזכרם של לוחמי צה"ל מתנדבי מד"א רס"ר (מיל') ניתאי מייזלס ורס"ן (מיל') עמישר בן דוד
אמבולנס ממוגן ירי חדש של מד"א לזכרם של לוחם שריון...
קיץ מרענן בגן החיות התנ"כי
סיורים מאחורי הקלעים – להכיר מקרוב את בעלי החיים, ואת...
'נקודת מבט' אירועי קיץ 2026 - במוזיאון המדע ירושלים
הקיץ במוזיאון המדע ירושלים הוא מסע בין עולמות: מהחלל החיצון...
נשיא המדינה בטקס הממלכתי לציון 85 שנים לפוגרום ביאשי: ״האנטישמיות שוב מרימה את ראשה המכוער במקומות רבים מדי ברחבי אירופה, בהשפעתה הזדונית של אימפריית הרשע המפיצה שנאה. זו סכנה ליהודים ולאנושות כולה״
הנשיא קרא לארגונים ולמוסדות המשפטיים הבינלאומיים ואמר: ״מדאיג שהתשתית המוסרית...
היתר לפרויקט עיר עולם בירושלים - 85,000 מר מגורים, מסחר ומשרדים יוצאים לדרך
החברה היזמית, קבוצת I.S.A  , הנמצאת בבעלות אנשי העסקים עקיבא...
דילוג לתוכן