ישראל חוזרת לבמת המלונאות העולמית: וולדורף אסטוריה ירושלים ברשימת מלונות היוקרה של Forbes Travel Guide

ישראל חוזרת לבמת המלונאות העולמית: וולדורף אסטוריה ירושלים ברשימת מלונות היוקרה של Forbes Travel Guide
קרדיט צילום: וולדורף אסטוריה ירושלים

לאחר שנתיים שבהן ישראל נעדרה מדירוג היוקרה הבינלאומי, ענף המלונאות המקומי חוזר לקדמת הבמה עם מלון וולדורף אסטוריה ירושלים מבית רשת הילטון וחמישה מלונות נוספים שנבחרו לרשימת ההמלצות היוקרתית של Forbes Travel Guide לשנת 2026.

Forbes Travel Guide  הינו גוף עולמי לדירוג מלונות יוקרה אשר השפעתו על ענף המלונאות גדולה, והדירוגים בו נקבעים לאחר בדיקות שמבצעים מפקחים סמויים מטעם פורבס שבודקים מאות קריטריונים.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה ירושלים, אבנר און: "אנו גאים להמשיך להוביל את חוויית האירוח ברמה הבינלאומית בישראל, וכולי תקווה כי ענף המלונאות בישראל ימשיך במגמת ההתאוששות וההתחזקות.  החזרה לרשימה היוקרתית ממקמת את ישראל מחדש על מפת התיירות היוקרתית ומדגישה את היכולת המקומית לספק כל מה שנדרש לאירוח תיירים מרחבי העולם".

קרדיט צילום: יעל הכט

מלון וולדורף אסטוריה נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם – מלון הפאלאס בירושלים ונחשב לאחד מהפרויקטים המלונאים היקרים בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה מרשת בינלאומית היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות ויוקרה בין הטובות שקיימות בישראל. מלון וולדורף אסטוריה נבחר כמלון המוביל הטוב בישראל לשנת 2022, 2024, 2025 על ידי ארגון התיירות הבינלאומי World Travel Awards   ובתואר אחד מחמשת המלונות הטובים באפריקה ובמזרח התיכון לשנת 2023.

בדירוג לשנת 2026 של Forbes Travel Guide נכללו גם המלונות ריץ' קרלטון בהרצליה, נורמן וסטאי בתל אביב, מצודת דוד וממילא בירושלים.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
איתי בן נון משיק מיני-אלבום חדש, בית (HOME), בבית הקונפדרציה מוצ"ש, 18.4.26, 21:00, בית הקונפדרציה בירושלים
 המלחין ונגן כלי הנשיפה איתי בן נון, מייסד ומנהיג להקת...
מלחמת יש ברירה
אלו ימים לא פשוטים, אלו ימים בהם אנו מתמודדים עם...
מוזיאון ידידי ישראל בירושלים ממשיך לפעול גם בימים אלה ויפעל גם בפסח בהתאם להנחיות פיקוד העורף
מוזיאון ידידי ישראל, מהאתרים החווייתיים והמרגשים בירושלים, מודיע על פתיחתו...
נשיא המדינה נפגש עם עולים חדשים שעלו בחודשים האחרונים, במרכז הקליטה של הסוכנות היהודית "אולפן עציון"
הנשיא הרצוג: ״העולים שמגיעים דווקא עכשיו מביאים עמם אומץ ונחישות...
המוקדנים של מד"א שהגיעו להציל חיים בזירת נפילת הטיל בבית שמש
אלעד ומאיר, שניהם קצינים במוקד הארצי של מד"א ותושבי בית...
נשיא המדינה ביקר במערך הסייבר הלאומי
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום ראשון, כ”ו באדר,...
נשיא המדינה בביקור עם מפקד פיקוד העורף: ״אנחנו מאמינים ביכולותינו ואנחנו יודעים שננצח - צריך לעבור את זה ביחד. אני מאוד גאה להיות כאן עם הלוחמות והלוחמים שנמצאים בכל זירה, מוכנים לכל משימה ומסייעים לכל עם ישראל״.
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום חמישי, כ”ג באדר,...
נשיא המדינה בפגישתו עם שגריר ארה״ב בישראל: ״הכוח הייחודי של הטוב טמון בשותפות בין ארצות הברית לישראל במלחמה שמטרתה לשנות את עתיד האזור ולהוביל אותו לעבר שלום״
שגריר ארה״ב בישראל: ״הנשיא הרצוג הוא אחד הידידים החשובים ביותר...
נשיא המדינה במוקד המבצעי של מגן דוד אדום: ״חשוב מאוד שמי שיכול יגיע לתרום דם למאגר של מד״א - כדי שנהיה נכונים לכל תרחיש״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, ט״ו באדר,...
נשיא המדינה ביקר את פצועי הפגיעה הקטלנית בבית שמש, בניהם פנינה כהן ששכלה את בעלה וחמותה
נשיא המדינה ביקר היום, יום שני, י״ג באדר, 2 במרץ,...
דילוג לתוכן