יוסי סודרי מנכ"ל מלון פלאזה ירושלים: "זה מה שקורה כשעובד איתך נכס כמו שלום קדוש, השף הלאומי ושגריר הקולינריה של ישראל. גם ימי הגיבוש (Team Building) הופכים מקוריים וטעימים יותר".
במסגרת התחרות, שנהגתה על ידי מנכ"ל המלון מר יוסי סודרי, התחלקו המנהלים לזוגות. משתתפי התחרות היו צריכים להגיש מראש רשימת חומרים רצויים מראש, ואת שמות המנות שירצו להכין. צוות השופטים, שהורכב משף שלום קדוש, שף עזרא קדם ואיש הרדיו אבי אתגר, בחן את המנות שהוגשו על פי פרמטרים כמו איכות המנה, טעם, צורת ההגשה ועוד. ביום התחרות הועמד המטבח לרשותם עם החומרים שביקשו, והמנהלים החלו בבישול, כאשר זמן העבודה קצוב. בתום הבישול הגישו המנהלים את יצירותיהם לשופטים.