Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם
צילום: גלריה פרטית

מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים אתמול (30.05) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA כפיצה הטובה בישראל, ובאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות. זו הפעם הראשונה שהמדריך שדירג את לה פיאדרה במקום ה-38, מדרג פיצריה מישראל, והפעם הראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.

במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך.

שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה.״

לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה ומציעה תפריט המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם LA PIEDRA נבחר ע״י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי. משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה – טאבון האבן המובער ע״י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית. הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים שמספקים חוויה של טעמים עשירים. בעלי La Piedra יצאו לאיטליה שם בחרו תנור גדול ומובחר והביאו אותו לבית העסק בירושלים, לצידו איתרו, לאחר בדיקות קפדניות, ספקים לחומרי הגלם האותנטיים שמלווים את תפריט הפיצריה הכשרה הראשונה בירושלים בסגנון נפוליטני.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

LA PIEDRA:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17

סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כשצריך לתבוע את החזקים, יש מי שעוזר לכם
האזרח שנאלץ לתבוע גופים חזקים כמו המוסד לביטוח לאומי או...
למה חשוב לשים לב לפני רכישת דירה?
רכישת דירה היא אחת העסקאות הסבוכות שאדם יעשה בחייו לפחות...
בדיקת בניין ובית: איך לפעול ולא לפול?
רכישת דירה יד שנייה מהווה אחד הצעדים המעוררים דאגה, במיוחד...
דברי נשיא המדינה בוועידה ה-13 של לשכת עורכי הדין
אנחנו נפגשים באחת משעותיה הקשות, הכואבות והגורליות של מדינת ישראל....
מעל 800 ילדים שעלו בקיץ לישראל יתחילו את שנת הלימודים ברחבי הארץ; מתוכם 58 תלמידים בירושלים
נהוראי קסיס, עולה לכיתה ו' בירושלים: "אני מתרגש וגם חושש....
רוצים להיכנס לכושר? כדאי שתעשו את זה בדרך הנכונה
כולנו יודעים שהבריאות היא אחד מהדברים הכי חשובים שיש לנו...
אילו בדיקות חשוב לבצע לפני רכישת בית?
רכישת בית היא אחת העסקאות המורכבות שיעשה אדם בחייו. לכן,...
3 יכולות קריטיות שצריך לוודא שיש למנהל הצי שלכם
קצין רכב בתעבורה עבור צי הרכב של החברה שלכם צריך...
מה זה משכנתא לעסקים ואיך מקבלים אותה?
הלוואות משכנתא מיועדות בעיקר לרכישת דירות ובתים למגורים, אך קיימים...
המושבה הגרמנית חיפה סיור
חיפה היא עיר מיוחדת במינה ויש כל כך הרבה מה...