בסקרי שביעות רצון ממקום העבודה ניתן לגלות כי רבים מהאקדמאים בעלי תואר ראשון או שני אינם מרוצים ממקום העבודה שלהם ומהתחום שבחרו ללמוד. רבים מתלוננים על תחושת מיצוי ושחיקה, חוסר עניין או אתגר בעבודה וכדומה. לכן, כדאי לדעת כי כל אדם בכל גיל יכול להחליט על שינוי בחייו, להגשים חלומות ולהצליח בדרכו החדשה.
אם גם אתם חוששים לעזוב את מקום העבודה הבטוח שלכם, כדאי לכם להכיר את הסיפור של ריימונד אלברט קרוק, איש עסקים אמריקאי ששיווק בתחילת שנות ה-50 של המאה הקודמת מכונות מילקשייק. במהלך נסיעותיו התכופות ברחבי ארצות הברית הוא פגש את האחים דיק ומק מקדונלד, ולאחר שרכש זיכיון להפעלת סניף של הרשת באילינוי, וזיכיון בלעדי להפעלת מסעדות של הרשת מחוץ לארה"ב, הוא רכש את החברה מהאחים והפך אותה לרשת המזון המהיר הגדולה בעולם. גם השפית המפורסמת ג'וליה צ'יילד החלה את דרכה כעובדת בחברת פרסום, אך ביצעה שינוי בחייה ולמדה בישול צרפתי בבית הספר קורדון בלו שבצרפת. לאחר מכן לימדה בישול בביתה, פרסמה ספרי בישול שהפכו לרבי מכר ואף השתתפה והפיקה תכניות בישול רבות.
להגשים חלום וליהנות מקריירה חדשה
הסבה מקצועית לאקדמאים מאפשרת לכם לעשות שינוי בחיים ולהגשים חלום ישן נושן. יש אקדמאים שכל חייהם חלמו על הקמת מסעדה חדשה או שהם אוהבים לבשל ולארח, באמצעות קורס בישול למתחילים אתם יכולים לרכוש את הידע הנדרש לכם כדי לעסוק בתחום המאתגר והמלהיב. הקורס מקנה כלים חשובים והכרחיים כדי להצליח בעולם הקולינריה בארץ ובעולם. אפשר ללמוד קורסי בוקר או ערב, כך תוכלו לשלב בין העבודה הקיימת ללימודים.
אגב, גם השפית קונדיטורית קרין גורן החלה את דרכה המקצועית כמתכנתת בחברת הייטק. לאחר מספר שנים בהן לא מימשה את עצמה בתחום המחשבים החליטה על שינוי מקצועי ולמדה את רזי הקונדיטוריה על מנת להתמקצע בתחום. תוך שנים ספורות זכתה להצלחה כבירה וכיום היא מנחת תכניות בישול בטלוויזיה ואין אדם בישראל שאינו מכיר אותה.
לכן, אם גם אתם אוהבים לבשל וחשים כי הגיע הזמן לשינוי בחיים, ואם נמאס לכם לקום כל בוקר מחדש ולהגיע לעבודה עייפים וחסרי מוטיבציה, תוכלו לעבור הסבה מקצועית וללמוד ולהתפתח בעולם הבישול המרתק והמקצועי. מסלול לימודי שף בבית ספר מקצועי ומוביל לעולם הקולינריה יעניק לכם את כל הידע והכלים שאתם צריכים כדי להפוך לשפים ולהשתלב בעבודה במהירות.
הגשמה עצמית וקריירה חדשה ומלהיבה בתחום המתאים לכם ביותר
הסבה מקצועית לשף מאפשרת לכם לצאת לעולם האמיתי ולהגשים את החלום והייעוד שלכם בחיים. כמו בכל תחום אחר, גם בענף המסעדנות והמזון ממתינות לכם משרות נחשקות, מאתגרות ומתגמלות כלכלית. באפשרותכם גם לפצוח בדרך עצמאית, למשל להקים מסעדה חדשה או בית קפה, לפתוח חברת קייטרינג, ולמעשה למצוא את הדרך הקולינרית הייחודית שלכם.