בר הקיץ על גג המלון כולל תפריט משודרג עם מנות חדשות מהמטבח הים תיכוני, העשויות מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, בניצוחו של שף המלון איציק מזרחי ברק, בשילוב תפריט אלכוהול מוקפד ויוקרתי ותפריט סיגרים פתוח לקהל הרחב החל מ17/6 בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00
החל מה־17 ביוני, יפתח לקהל הרחב "הטרסה" – בר הקיץ המשודרג של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים, הממוקם בקומה הרביעית ומשקיף אל הנוף האורבני של העיר. המקום עוצב כגן ים תיכוני קסום עם עצי זית מקומיים, פרחים ועציצים, דק מעוצב ותאורה ייחודית, וכולו נבנה בקפידה כדי להעניק לאורחים חוויה רב חושית באווירה אלגנטית תחת שמי ירושלים תוך מחשבה והקפדה על הפרטים הקטנים.

הבר יפעל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30–23:00, כשהמטבח פתוח עד 22:30. המקום פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב.
התפריט המשודרג, אותו מוביל שף המלון איציק מזרחי ברק, כולל מנות חדשות של מגוון מנות ים תיכוניות עשויות מחומרי גלם מקומיים טריים ואיכותיים. מחירי המנות בין 45 ₪ ועד 95 ₪. לצד האוכל, מוגש תפריט אלכוהול מוקפד ועשיר, קוקטיילים עונתיים מקוריים שנרקחו במיוחד על ידי צוות המיקסולוגים של המלון, ותפריט סיגרים יוקרתי לאוהבי הז'אנר.
התפריט החדש כולל מנות חדשות כמו פילה דניס על הפלנצ'ה (65 ₪), מינוט סטיק אנטריקוט 120 גר' (95 ₪) לצמחונים/טבעונים מנות כמו סטייק דלעת ברוטב ברביקיו (65 ₪), באו באן צמחוני במילוי טופו, סלט פלפלים ותבשיל פטריות (65 ₪), לצד מנות בשריות כמו שיפוד פרגית טנדורי (75 ₪), אדנה קבב בליווי ירקות צלוייים סלט ירקות וטחינה (75 ₪), אסאדו טלה בבישול ארוך בלחמניית באן (95 ₪), ובמתוקים: אקזוטי- עוגת אננס, מוס קוקוס, קולי אננס 55 ₪ פאי פיסטוק – קומפוט פירות יער, גנאש פיסטוק, פיסטוק מקורמלים (55 ₪) פאדג' שוקולד, רוטב שוקולד חם, גלידת וניל (55 ₪).
בנוסף בתפריט:
סלט עלי חסה פריכים פלחי תפוז, שקדים חלוטים, רוטב ויניגרט – 50 ₪, פרחי כרובית בטמפורה – טחינה ירוקה, סלסת עגבניות- 55 ₪. צ'יפס ביתי מתפוח אדמה צעיר – איולי צ'ילי – 45 ₪. קבב דג ים – תבשיל עלי מנגולד, קרם עגבניות ופלפלים קלויים 75 ₪ באליק אקמק (סנדוויץ' דגים) – טורטיה, דג ים על הפלאנצ'ה, עלי חסה, בצל, עגבניות, רכז רימונים 75 ₪ פטאייר ירוקי ובשר בקר קרם חצילים 65 ₪. קריספי חזה עוף במעטפת פנקו, מוגש בלחמניה ואיולי צ'ילי 65 ₪.
המבורגר 100 גרם , כתף בקר מעושן, עלי חסה, ריבת בצל 85 ₪ , עראייס בקר – פיתה במילוי בשר בקר, קרם טחינה, סלט ירקות ישראלי, בטטה, טבעות בצל 65 ₪.
בנוסף מוצע במקום תפריט אלכוהול איכותי עם מבחר רחב של משקאות יוקרתיים וקוקטיילים מיוחדים הכולל, בין היתר, קוקטיילים מיוחדים ומרעננים המתאימים לעונה ונרקחו במיוחד על ידי צוות המיקסולוגים המקצועי של מלון וולדורף אסטוריה.

בין הקוקטיילים בתפריט:
ירושלים של זהב – קוקטייל החותם של וולדורף אסטוריה ירושלים, נוצר במיוחד כדי לקחת את הטועמים למסע חושי בעיר הנצחית ירושלים. עשור של יוקרה – וויסקי במהדורה מוגבלת וולדורף אסטוריה, סירופ דובדבנים תוצרת בית, ביטר פלפל שחור וציפורן, מבושם בקינמון בענן עשן. 125 ₪
ג'ין & טוניק ים תיכוני- תערובת של ג'ין מארה, בנדיקטין, סירופ כוסברה, ביטרס צמחי, לימון וטוניק עם טוויסט ים-תיכוני מרענן 75 ₪, בלשינג אמרטו- שילוב הרמוני של אמרטו דיסארונו, צ'רי הירינג וסירופ דובדבנים ביתי, מאוזן עם נגיעת לימון טרי 70 ₪. צ'ילי פיינה- טקילה פטרון בלאנקו עם אננס חריף, סירופ אגבה ולימון, פיקנטיות עם איזון טרופי מרענן 75 ₪. טיקי קליר – תערובת צלולה של רום הוואנה 7 עם סירופ בננה-וניל, קינמון ושקדים. לגימה אלגנטית, חמימה ומאוזנת 75 ₪ מיול אוכמניות-וודקה קטל וואן עם סירופ פטל ביתי, לימון טרי וג'ינגר ביר מבעבע 70 ₪ רוזה רויאל- ג'ין הנדריקס, קורדיאל תותים ביתי, ויין מבעבע 70 ₪ פרח העיר הקדושה- עראק נוח עם סירופ פרחי קמומיל, אשכולית אדומה וליים, לסיומת הדרית ארומטית 65 ₪.
מוקטיילים – קוקטיילים ללא אלכוהול: פיינה לא קולדה – תערובת מרעננת של אננס , קוקוס קרמי ומגע של
ליים 55 ₪.
מוקיטו פסיפלורה – סירופ פסיפלורה ביתי, נענע, ליים סודה 55 ₪ תה חצות – תערובת של תה ארל גריי עם משמש עסיסי ורמז של שקדים, עם תוספת של ג'ינג'ר ביר לאיזון מתובל וארומטי 55 ₪.
למבלים חובבי הסיגרים מחכה תפריט סיגרים יוקרתי לבחירה. כאמור, המקום פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00. המטבח פתוח עד 22:30.
מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און מציין: " אנחנו נרגשים לפתוח את עונת הקיץ עם הטרסה –בר הקיץ האלגנטי והייחודי שלנו שמביא לידי ביטוי את הסטנדרטים הגבוהים והאיכות הבלתי מתפשרת של רשת וולדורף אסטוריה. כמלון שזכה בתואר המלון המוביל הטוב בישראל לשנת 2024 חשוב לנו לאפשר לקהל הרחב, גם מי שאינם נמנים על אורחי המלון, לקחת אתנחתא, להגיע וליהנות מהשירות, מהמטבח ומהאווירה יוצאת הדופן. אנו מאמינים שהטרסה תמשוך מבקרים רבים מהעיר ומחוצה לה ותהפוך ליעד מועדף לבילוי לילי – שילוב של אוכל מצוין, קוקטיילים מרעננים, שירות מוקפד ומזג אוויר ירושלמי שאין לו תחליף."
מלון וולדורף אסטוריה הינו מהמלונות היוקרתיים והמוערכים בישראל, הוקם על יסודותיו של מלון פאלאס ההיסטורי ונחשב לאחד מהפרויקטים המלונאיים הגדולים והמרשימים בארץ, בהשקעה של כ־150 מיליון דולר. במלון 226 חדרים, ובהם 29 סוויטות יוקרתיות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות מאובזרים בטכנולוגיה מתקדמת, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות בלתי מתפשרת המגלמת סטנדרט יוקרתי של אירוח ברמה בינלאומית גבוהה.
הטרסה, מלון וולדורף אסטוריה – גרשון אגרון 26, ירושלים.
שעות פעילות: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00, המטבח פתוח עד 22:30.
כשר רבנות ירושלים – כל המוצרים מהדרין.
לפרטים והזמנות: טלפון: 054-9509092