השף המוערך עזרא קדם, סמל הקולינריה המקומית אשר יוצר בימים אלו ב 'סטודיו ארקדיה' בעין כרם, הצטרף לכשרות צהר. הסטודיו של השף עבר הכשרה בלווי נציגי צהר.
זו בשורה משמחת ומרגשת עבור כל חובבי הקולינריה שחלמו לאכול את הקולינריה של האייקון הירושלמי, השף עזרא קדם, וכעת יוכלו לעשות זאת. השף קדם שלקח חלק פעיל בהכשרה אמר בהתרגשות כי הוא שמח על המהלך ובבחירה. מהיום כולם יכולים ליהנות מחוויית אירוח בפיקוח ארגון צהר ובהכשר מלא.
"הקשר עם צהר נולד מהכרות עם מנכ"ל כשרות יהודה זיידרמן. מהרגע הראשון הבנתי שיש בצהר אפשרות מדהימה לדיאלוג מרגש בין בני אדם כשהאוכל והמטבח הוא שפה. אני משוכנע שמטבח ישראלי צריך להיות כשר משום שהוא מבוסס על מסורת הבישול היהודי. מצאתי צהר ליסודות המטבח של ארקדיה שהשפיע ותרם המון להיווצרות המטבח הישראלי. המפגש עם אנשי צהר מוצא אותי אחרי שלושה עשורים של עשייה וקידום המטבח הישראלי"
"עם אנשים מדהימים שקשובים לעשייה הקולינרית שלי והדרך המשותפת החדשה היא מלבבת וחמה ואנושית ואני שמח על כך"
מנכ"ל כשרות צהר יהודה זיידרמן: "אנו מייחסים משמעות גדולה להמשך התרחבות כשרות צהר והעמקת שורשיה בקרב מוסדות קולינריים ישראלים ובקרב שפים מובילים".