שבוע האחיות והאחים הבינלאומי 2023: מוריה צדיק ודוד ארמן נבחרו למצטייני השנה בתחום הסיעוד של קופת חולים מאוחדת במחוז ירושלים

שבוע האחיות והאחים הבינלאומי 2023: מוריה צדיק ודוד ארמן נבחרו למצטייני השנה בתחום הסיעוד של קופת חולים מאוחדת במחוז ירושלים
קרדיט צילום: דוברות מאוחדת

במסגרת שבוע האחיות והאחים הבינלאומי שחל בשבוע האחרון, קיימה קופת חולים מאוחדת אירוע הצדעה לכ-400 אחיות ואחים העובדים בקופה. במסגרת האירוע המיוחד, בחרה הנהלת מאוחדת את המצטיינים בתחום הסיעוד לשנה הנוכחית, בכל המחוזות ברחבי הארץ.
במאוחדת מחוז ירושלים, הקופה הגדולה והמובילה בירושלים והסביבה עם כ-550,000 מבוטחים, מועסקים כ-300 אחיות ואחים הפרוסים במאות מרפאות ונקודות שירות ברחבי המחוז.

כמצטייני מחוז ירושלים בתחום הסיעוד, נבחרו בטקס השנה: מוריה צדיק, מנהלת תחום הסיעוד במרפאת רמת אשכול, ודוד ארמן, רכז הסיעוד במערך בריאות הנפש המחוזי.
מוריה צדיק, פעלה רבות לקידום הבריאות ומניעת חולי בירושלים. בתפקידה יצרה צדיק שיתוף פעולה פורה עם התושבים והובילה אירועים לקידום הבריאות בקהילה לצד עבודה השגרתית כמנהלת הסיעוד במרפאה. כמו כן, היא משמשת כמדריכה קלינית לסטודנטים לסיעוד ולאחיות חדשות במאוחדת ומהווה דוגמא והשראה עבורם.

דוד ארמן, הדריך והטמיע את תחום בריאות הנפש במסגרת העבודה היומיומית של האחיות והאחים במחוז ירושלים בצורה מקצועית, נעימה והומוריסטית. ארמן העלה באופן משמעותי את המודעות והמוכנות של האחיות לגשת למטופל הסובל מבעיות נפשיות. בנוסף, הוא מעניק תמיכה נפשית לצוותים העובדים בהתמודדות עם מצבים רגישים ומורכבים בחייהם הפרטיים. כמו כן הצליח ארמן ליצור שינוי אמיתי ולהסדיר רצף טיפול של משוחררים מאשפוז פסיכיאטרי, כך שכל מטופל שמשתחרר מקבל מענה הולם בקהילה.

עופר משולם, מנהל מחוז ירושלים, קופת חולים מאוחדת:" האחים והאחיות של מאוחדת מהווים דוגמא ומופת למסירות, נתינה ודאגה ללא גבולות. לתחום הסיעוד תפקיד מרכזי ומשמעותי בקידום הרפואה בקהילה, ובעשייה היומיומית שלנו ליצירת חברה בריאה יותר ולמניעת התחלואה. ברצוני לברך את מוריה צדיק ודוד ארמן על זכייתם כמצטייני הקופה בתחום הסיעוד במחוז ירושלים ולהודות מכל הלב לכל אחד ואחת מהאחים והאחיות במחוז, הפועלים יום-יום במקצועיות וברגישות רבה לטובת בריאותם של כלל מבוטחינו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
טיפול טבעי בהפרעות קשב וריכוז - בלי תרופות!
הפרעות קשב וריכוז הפכו בשנים האחרונות לתופעה נפוצה, גם בקרב...
נשיא המדינה באירוע לציון יום האחות הבינלאומי בבית הנשיא
״בכאב נורא, שמענו הלילה על מעשה טרור נפשע - הרצח...
התפתחות קוצר ראייה בגיל הצעיר
קוצר ראיה אצל ילדים הוא מצב שכיח ואף מוגדר כמגיפה...
האם ההתמכרות להימורים היא אמיתית?
כמו אנשים עם התמכרויות לסמים ולאלכוהול, אלו עם התמכרות להימורים...
מה עושים עם הפרעות אכילה?
הפרעות אכילה הן משהו שכבר אי אפשר להתעלם ממנו בעידן...
פלולה בעור – טיפולים רפואיים וטבעיים להסרה ומניעת הופעתן
כל מה שרצית לדעת על הסרת פלולה מהן הדרכים היעילות...
מחפשים עיסוי איכותי? כך תבחרו את העיסוי הטוב ביותר עבורכם
כל אדם יודע כיום שעיסוי מציע את החוויה הגופנית והנפשית...
למה הפסקנו להקשיב לגוף שלנו?
אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה קרה. מה עשינו שהוביל...
טיפול רגשי בשיטת NLP – הדרך לשחרור מפחדים וחרדות
פחדים וחרדות הם חלק בלתי נפרד מהחיים של רבים, אך...
המדריך להתמודדות עם משבר נפשי
במהלך השנים האחרונות, ייתכן שגם אתם חוויתם קושי נפשי כלשהו,...
דילוג לתוכן