רשות המיסים ערכה מבצע ביקורת בירושלים

רשות המיסים ערכה מבצע ביקורת בירושלים

בעקבות מידע שנתקבל ב"קו הצדק", נערכה ביקורת בסוכנות נסיעות בירושלים ונמצא כי לא נרשמו הכנסות שנתקבלו במזומן בגין טיול לקברות צדיקים. בעלת העסק טענה "התכוונתי לרשום אחר כך".

בביקורת שנערכה בעסק לייצור ומכירת פאות, נמצאו דפי עבודה המפרטים סכום העבודה ומה שנתקבל על החשבון כמקדמה. בבדיקה שנערכה נמצא כי לא נרשמו הכנסות של כ- 54,000 ₪ בספרי העסק. המשך טיפול במקרה זה ייעשה על ידי פקיד שומה חקירות מס הכנסה ירושלים והדרום. המבקרים שביצעו ביקורת במשרד עורך דין, מצאו צ'ק על סך של 5,900 ₪ שלא נרשם בספרי העסק.

עורך הדין טען "מדובר בצ'ק דחוי שקיבלתי לפני מספר ימים, כאשר יגיע מועד הפירעון אני אוציא חשבונית". בביקורת נוספת שנערכה גם היא במשרדו של עורך דין נמצא שהעברה בנקאית בסך 4,500 ₪ לא נרשמה בספרי העסק . עורך הדין הסביר "שכחתי להוציא חשבונית". שני המקרים הועברו לטיפול מחלקת השומה במס הכנסה.

בביקורת שנערכה במרפאת שיניים, נמצאו 2 צ'קים בסכום של 8000 ₪ שלא נרשמו בספרי העסק. תגובת בעל העסק "מדובר בצ'קים לפיקדון". המשך הטיפול במקרה זה ייעשה במחלקת השומה. המבצע נערך כחלק מפעילות נרחבת של רשות המסים כנגד מעלימי מס והון שחור ובמסגרת הנחיית מנהל הרשות, משה אשר, למשרדים האזוריים להגביר את פעילות האכיפה ולשפר את כושר ההרתעה, בין היתר ע"י עריכת מבצעי שטח שמטרתם להביא לדיווחי וגביית מס אמת ולהגביר את השוויון בנטל בקרב האזרחים.

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה אירח בבית הנשיא ארוחה לשבירת צום הרמדאן (איפטאר)
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח בבית הנשיא היום, יום ראשון,...
לראשונה חברת הנדל"ן אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים כל המידע, כל השאלות, כל האפשרויות – במקום אחד בירושלים!
חברת אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים, אשר יעניק...
מה? מיוחד לפסח!! חוויות בירושלים
מה? מיוחד לפסח!! בעקבות הזמן - חוויית עלייה לרגל לירושלים...
לגעת בטבע פסטיבל האביב למלאכות קדומות בעין יעל - חוה"מ פסח
פסטיבל האביב למלאכות קדומות בעין יעל מציע חוויה אותנטית המשלבת...
להסיר בפניהן את הכובע
השבוע נצפתה ליד מחסום המנהרות שליד שכונת גילה בירושלים קבוצה...
גיא אדירן, מנכ"ל מלונות דן באזור ירושלים אירח את עדן חסון וטונה בסוף שבוע עם הופעות חיות DAN LIVE במלונות דן ירושלים
גיא אדירן, מנכ"ל מלונות דן באזור ירושלים אירח את עדן...
הושק "אקו-ממשל" - מרחב רב מגזרי של ארגונים הפועלים לחיזוק השירות הציבורי בישראל
המהלך הושק בכנס חגיגי שנערך אתמול בירושלים (5.3) בהשתתפות מנהלי...
נשיא המדינה אירח היום במשכנו את הרמטכ"ל היוצא רב-אלוף הרצי הלוי, ואת הרמטכ"ל הנכנס רב-אלוף אייל זמיר, לברכת הנשיא
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח היום, יום רביעי, ה׳ באדר,...
השקת מרכז יה"ל בירושלים בנוכחות ח"כ מיכל וולדיגר, נציגי משרד הבריאות ועירייה: אבן דרך במערך התמיכה במשפחות מתמודדי נפש
אתמול התקיים אירוע חגיגי לרגל השקת מרכז יה"ל ירושלים ,...
תערוכה חדשה בבנייני האומה לראות בכל דבר עוד יופי תערוכת צילום
בתערוכה החדשה של הצלמת מיכל סלע "לראות בכל דבר עוד...
דילוג לתוכן