ראש העיר משה ליאון חנך הבקר את מוקד 106 החדש בכיכר ספרא

ראש העיר משה ליאון חנך הבקר את מוקד 106 החדש בכיכר ספרא
ג'קי לוי

שרות הלקוחות בעירית ירושלים – עולה מדרגה!

#עיריית ירושלים הגדילה את כוח האדם במוקד בכ-20%

#לראשונה – ניתן לפנות למוקד באמצעות הפייסבוק, הודעות SMS וווצאפ

#אפליקציה ייחודית הושקה ומאפשרת דיווח יעיל ומהיר על נפגעים

שרות הלקוחות בעירית ירושלים – עולה מדרגה!
ג'קי לוי

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "אני גאה ונרגש לחנוך את המוקד החדש של העיר, במיוחד בערבו של חג הפסח. הנגשת העירייה לתושב היא צורך חשוב והכרחי, מוקד השרות ונציגים הם הפנים של העירייה. הקמנו מוקד חדש ומשוכלל שמכבד את עובדיו ואת תושבי העיר, וזוהי התרגשות גדולה לראות שהכל עובד ופועל ללא דופי. נמשיך לשפר את השרות לתושב, ובכלל זה לקצר את זמני ההמתנה למענה טלפוני וגם זמני הטיפול עתידים להתקצר משמעותית. זוהי בשורה אמיתית לתושבי העיר. אני מבקש לנצל הזדמנות זו ולאחל לתושבי ירושלים ולכלל בית ישראל – חג פסח שמח!"

חותכים את זמני ההמתנה: היום (יום ה'), חנך ראש העיר משה ליאון את מוקד 106 החדש בכיכר ספרא. כחלק מהתוכנית העירונית להתחדשות דיגיטלית יוצאה עיריית ירושלים, בהובלת ראש העיר, ברפורמה חדשה אשר תשדרג  את מוקד 106 העירוני לטיפול בפניות הציבור. כוח האדם יגדל, טכנולוגיה חדשה תאפשר טיפול בפניות ומעקב על השלמתן ולראשונה יוכלו תושבי העיר לפנות למוקד בדרכים שלא יכלו קודם לכן. המוקד יעבור לחמ"ל חדשני ומודרני.

שרות הלקוחות בעירית ירושלים – עולה מדרגה!
ג'קי לוי

במסגרת הרפורמה, כמות המוקדנים שתגייס העירייה לטובת המוקד תגדל בכ-20%. בין היתר לראשונה יגויסו אנשי צוות נוספים שמטרתם לעקוב אחר פניות התושבים ולוודא טיפול מאגפי העירייה .כמו כן, הטכנולוגיה החדשה תאפשר למוקד פונקציות שלא היו זמינות בעבר, כגון זיהוי פניות כפולות, שיפור העברת הפניות לאגפים השונים ושיפור במערכות הפקת הדוחות והזנת המפגעים. דבר זה יהפוך את המוקד ממוקד להעברת הודעות למוקד מנהל וצפוי לשפר באופן משמעותי את זמני ההמתנה וזמני התגובה לפניות אלו.

הרפורמה מוסיפה גם דרכי התקשרות נוספות עם המוקד: לראשונה יוכלו התושבים לפנות למוקד באמצעות הודעות SMS,  צ'אטים בפייסבוק ואפליקציה ייעודית שתעסוק בנושאי מפגעים בלבד. דבר זה עשוי להגדיל אף יותר את מספר הפניות לעיריית ירושלים ותאפשר מענה ליותר פניות, שמספרם עומד כיום על כ-40 אלף בשנה.

הרפורמה  מתקיימת במסגרת שיתוף פעולה של כלל המינהלים והאגפים העירוניים בהובלת מינהל תפעול ומינהל הפיתוח.

מוקד 106 מהווה כתובת מרכזית לפניות תושבי העיר בכל הנוגע לדיווחים על מפגעים, תקלות וקבלת מידע בנוגע לנושאים עירוניים בנושאי שגרה וחירום. המוקד פועל בכל שעות היממה ובכל ימות השנה בארבע שפות: עברית, ערבית, אנגלית ורוסית. פרטים נוספים אודות המוקד זמינים בעיריית ירושלים.

שרות הלקוחות בעירית ירושלים – עולה מדרגה!
ג'קי לוי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
'אחריי! פוסעים בנתיבי המפקדים' - צועדים בשביל הנופלים
לקראת יום הזיכרון תשפ"ו לחללי מערכות ישראל  מיזם "בשביל הנופלים" יקיים...
אביב של התחדשות בגן הבוטני בירושלים: פריחות מיוחדות, רכבת חדשה וחוויה לכל המשפחה
האביב הגיע לגן הבוטני האוניברסיטאי בגבעת רם, שנפתח לקהל הרחב...
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו הגב' מיכל הרצוג אירחו בבית הנשיא אלמנות ויתומים מארגון אלמנות ויתומי צה"ל לקראת יום הזיכרון
היום (ד׳) אירחו נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל הרצוג...
לקראת יום הזיכרון, נשיא המדינה אירח משפחות שכולות של צה״ל וכוחות הביטחון
לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, נשיא...
כוחות מד"א ערוכים לאבטח רפואית את מרתון Winner ירושלים
מרתון Winner ירושלים, על מקציו השונים, יוזנק ביום ו' (17.4)...
מיצרי הכישלון
מרגע שהחלה הפסקת האש נראה שהעולם מתחיל לחזור למסלולו, קווי...
מהמקום שבו הכול נעצר, לבמה של מדינה שלמה
כשנתיים וחצי לאחר הטבח ב-7 באוקטובר, עמרי סאסי, ממפיקי מסיבת...
"סדקים של אור" מחווה לרונית אלקבץ
בערב תוקרא יצירתה הקולנועית כטקסט ספרותי הפתוח לפרשנויות, ויוארו הרבדים...
נאום נשיא המדינה יצחק הרצוג בעצרת הפתיחה הממלכתית של אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה
אחיותיי ואחיי, אזרחיות ואזרחי ישראל, הימים הלאומיים שבים אלינו השנה,...
העיטור האזרחי הגבוה ביותר: נשיא המדינה יעניק לנשיא ארגנטינה בביקורו בישראל את ״עיטור הנשיא״ כהוקרה על פועלו למען מדינת ישראל
בשנת ה-78 לעצמאותה של מדינת ישראל, נשיא המדינה יצחק הרצוג,...
דילוג לתוכן