קורס קונדיטוריה מקצועי לגילוי הדרך הקולינרית שלכם

קורס קונדיטוריה מקצועי לגילוי הדרך הקולינרית שלכם
קונדטוריה. צילום: באדיבות pixabay

עולם הקונדיטוריה מתעדכן ומתחדש באופן שוטף וללא הרף. כדי להצליח בתחום, מומלץ להתחיל את הדרך בלימודים מקצועיים בבית ספר מוביל לקולינריה, המציע קורסים לכל הרמות, ממתחילים ועד למתקדמים. קורס קונדיטוריה מאפשר לכם לרכוש את רזי המקצוע, ללמוד עם מיטב השפים בארץ, ואף ליהנות מהשתלמויות בתחום הקונדיטוריה בהנחיית השפים המובילים בעולם. לרכוש מקצוע מבוקש ויצירתי.

מבוא לעולם הקינוחים ודברי המאפה המתוקים

אין אדם שיכול לעמוד בפני המראה והקסם של עוגות מעוצבות, מאפים מתוקים וקינוחים עשירים בטעמים. כדי להפוך יום אחד לשף קונדיטור מוכר ומוערך יש לרכוש ידע מקיף ועדכני בעולם הקולינריה והפטיסרי. כדאי להכיר את סיפורו של השף קונדיטור אבי מלמדסון שהחל את דרכו המקצועית לפני למעלה מעשרים שנה וכיום נחשב לאחד הקונדיטורים המובילים והיצירתיים בישראל.

סיפורו של השף קונדיטור אבי מלמדסון מוכיח כי בעולם הקונדיטוריה אין הנחות וקיצורי דרך, כדי להתמקצע ולהגיע להישגים יש ללמוד את התחום ולעבור הכשרות מקצועיות בארץ ובחו"ל בבתי ספר מובילים, לצד קונדיטורים מפורסמים. כך ניתן לרכוש את רזי המקצוע, לפתח ראיה קולינרית רחבה ועדכנית, ליצור קו קינוחים מוקפד עם פרשנות אישית. השף מלמדסון נחשב לסיפור הצלחה בארץ, למרות גילו הצעיר הוא הגיע להישגים מרשימים. הוא ידוע בגישתו הבלתי מתפשרת ובמנות יוצאות דופן, המעידות על הכשרון והיצירתיות הטמונים בו וכמובן אהבתו לתחום.

זרקור על השף קונדיטור אבי מלמדסון

השף קונדיטור אבי מלמדסון ידע כבר בגיל צעיר כי ברצונו להיות קונדיטור, את האהבה לתחום ירש מסבתו שעבדה כקונדיטורית. בעברו כיהן בתפקידי מפתח במיטב הקונדיטוריות בארץ, ביניהן "רביבה וסיליה", "אידלסון 10", "בראון" ובפטיסרי השיקי "קארם". במקביל לעבודתו למד השף בבית הספר "Bellouet Conceil" בפריז ובבית הספר המקצועי לגסטרונומיה "Fernandi" שבפריז. כמו כן, עבר הכשרה מקצועית אצל הקונדיטור הידוע פייר הרמה ועבר השתלמויות מקצועיות בחברת ולרונה.

אם גם אתם מעוניינים להגשים חלום, להפוך יום אחד לשפים קונדיטורים ידועים כמו השף אבי מלמדסון ולהוביל בעולם הפטיסרי בארץ ובעולם, התחילו צעדכם הראשון בלימודי קונדיטוריה. (למידע בנושא לימודי קונדיטוריה כנסו לכאן).

מתכון מוס יוגורט של השף קונדיטור אבי מלמדסון 

קונדטוריה. צילום: באדיבות pixabay

מתכון לפורמה מרובעת בגודל 20X20 ס"מ.

פיננסייר

150 ג' אבקת סוכר

40 ג' קמח

40 ג' אבקת שקדים

105 ג' חמאה אגוזית

120 ג' חלבון

מעט פטל קפוא

1 זסט מתפוז

יש לטחון את אבקת הסוכר, הקמח ואבקת השקדים לאבקה אחידה. להעביר למיקסר עם וו גיטרה, להוסיף חמאה אגוזית ולעבד למסה אחידה.

להוסיף חלבון וזסט מתפוז, לערבב ולהניח במקרר. לצקת את המסה בפורמה, לפזר מעל פטל קפוא ולאפות בתנור בחום של 160 מעלות כ-25 עד 30 דקות, ולהניח לקרור.

מוס יוגורט

150 ג' חלב

7 ג' ג'לטין מושרה במים

500 ג' שמנת מתוקה

50 ג' אבקת יוגורט

40 ג' אבקת סוכר

להרתיח את החלב, להוסיף ג'לטין, לצנן עד לטמפרטורה של 40 מעלות.

להקציף שמנת עם אבקת יוגורט ואבקת סוכר לקבלת קצף רך ואחיד. לקפל את השמנת לתערובת, לצקת את המסה על הפיננסייר הקר, להניח במקפיא לייצוב.

לשחרר את הפיננסייר מהפורמה, לחתוך ל-4 ריבועים שווים, על כל ריבוע מורחים מעט ריבת תות ומקשטים בתותים טריים, בקיץ אפשר להוסיף פירות יער.

למידע נוסף כנסו לבישולים – המציע מגוון קורסי קונדיטוריה

 

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רוצים להרחיב אופקים וגם אפיקים להשקעה? כך תעשו את זה
היום, כאשר המצב הכלכלי בארץ אינו מהנוחים שהיו, כשהמצב הבטחוני...
ייעוץ עסקי לעסקים - הדרך להצלחה כלכלית נבנית צעד אחר צעד
ההצלחה העסקית לא מגיעה במקרה. היא תוצאה של תכנון מדויק,...
BDI שלילי? יש לנו הלוואה גם בשבילכם
ניסיתם לקבל הלוואה אבל קיבלתם סירוב? משערים או שידוע לכם...
כיצד תהפכו למתווכי נדלן מצליחים
במידה ואתם מחפשים קריירה מעניינת ומתגמלת שתאפשר לכם לעבוד עם...
עורכי דין שמומחים לענייני עבירות מס
מיסים הם מסוג אותם הנושאים שלכולנו יש הרבה מה להגיד...
מה ההבדל בין עוסק פטור לעוסק מורשה?
כאשר אדם פותח עסק עליו לפתוח תיק במס הכנסה ומע"מ...
האתגר הפיננסי של העסקים הקטנים
בעולם העסקי המודרני, הצלחתם של עסקים קטנים תלויה במידה רבה...
קבלת החזרי מס מהמדינה: כך תעשו את זה
לאורך השנים אנו משלמים מיסים שונים למדינה, בין אם זה...
באילו מקרים חשוב במיוחד לפנות ליועץ משכנתאות מנוסה?
משכנתא היא מוצר פיננסי מורכב במיוחד. ההלוואה שמשמשת לרכישת נכס...
שינויים במשכנתא במהלך החיים
החיים הם אינם צפויים וכך גם המצב הכלכלי שלנו -...
דילוג לתוכן