פרסום בעיתון בימים של אתגרים כלכליים

פרסום בעיתון בימים של אתגרים כלכליים
מקור pixabay

בימים מאתגרים אלו, כשחוסר הוודאות שולטת וכשהמגיפה הכלכלית נראית מאיימת הרבה יותר מהמגיפה הבריאותית, אנו מתחילים לראות ולהבין את גודלה ואת עוצמת ההרס שהיא זורעת ומשאירה אחריה.

מאות עסקים שלא שורדים, תוכניות כלכליות שמכניסות את המדינה לגירעון תקציבי ומרחיקות את האופק העסקי יותר ויותר. בשעות קשות אלו תהליכים משפטיים כמו פשיטות רגל, כינוס נכסים, פירוקי חברות, הופכים להיות שכיחים יותר ויותר והעיתונות היומית, הכלכלית והמקומית מתמלאת במודעות פרסום של עורכי דין המבקשים לפרסם לציבור הרחב את דבר המודעה כפי שקבע המחוקק.

פרסום בעיתון בימים של אתגרים כלכליים
מקור pixabay

היכן מתפרסמות מודעות בעיתון

את פרסום המודעה ניתן לראות בעיתונים יומיים מובילים, עורך דין שמחוייב לפרסום מודעה משפטית בעיתון שכזה, יבחר לעשות פרסום בעיתון ידיעות אחרונות שהוא אחד העיתונים היומיים הגדולים והמובילים9 בישראל מאחר והתפוצה שלו גדולה מאוד והמודעה שפרסם תיחשף למאות אלפי קוראים פוטנציאליים שהמחוקק חושב כי חשוב שיראו את דבר הפרסום.

אם המודעה היא בתחום הכלכלי כמו פרסום מודעת מכרז לדוגמה, סביר להניח שהמפרסם יפנה לעיתון כלכלי גדול ויבחר לעשות פרסום בעיתון גלובס שהוא עיתון מוביל בקטגורית העיתונים בכלכליים .

פרסום בעיתון שהוא אתר אינטרנט

מרבית העיתונים הגדולים והמובילים אם לא כולם, מבינים כי על מנת לשרוד בעצמם ולעמוד במה שהמציאות והקידמה הטכנולוגית מכתיבות,  הם חייבים לעבוד במקביל על שתי מדיות מפרסמות – דפוס ואינטרנט. בצורה כזו יגדילו את התפוצה לגרסה המודפסת של העיתון שלהם ובמקביל את החשיפה לאתר האינטרנט שמלווה את העיתון. בדרך כלל שתי הפלטפורמות אף ידחפו ויקדמו אחת את השנייה מאחר ולמרות שאסטרטגיות השיווק ומכירת הנדלן הפרסומי שונות בתכלית, היעדים שלהן וקהל הלקוחות דומים.

איך בוחרים עיתון לפרסום

כמו ברוב המקרים בעולם העסקים, ישנה אפשרות לפנות ישירות לעיתונים או למגזינים אך היא פחות טובה מאחר ובמקרה של מודעות משפטיות או כלכליות לדוגמה, נדרש ניסיון רב והבנה בדרישות המחוקק לצד הכרות אופטימלית של השטח ושל האופציות שעומדות לרשות המפרסם כמו גם היכרות וניסיון בעבודה מול עיתונים מובילים.

זו הסיבה שרבים מהמפרסמים בוחרים ובצדק לפנות לסוכנויות פרסום שמקושרות לעיתונים המובילים כמו מודעות 24 שעות או אקטיב ויז\'ן ומשאירים להם לבצע את הפרסום מול העיתונים.

סוכנויות פרסום אלו מחזיקות בנוסף לכותבי המודעה וליועצים המשפטיים גם מחלקות גרפיות שנותנות מענה לכל סוגי המודעות בין אם מדובר בפרסום מודעת אבל, פרסום מודעה מסחרית, פרסום מודעת נדל\"ן, פרסום מודעת דרושים וכד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
טרנד הרשת שמגיע לצלחת והדרך הבטוחה לשמור על איזון
חלבון הוא רכיב חיוני לגדילה ולהתפתחות תקינה של ילדים ובני...
רד תקשורת מחשבים זכתה באות יצואן מצטיין לשנת 2025
בטקס חגיגי שנערך בבית נשיא המדינה בירושלים, הוענק לחברת רד...
נשיא המדינה יצחק הרצוג בפסגת המדיניות הבינלאומית של JNS
 "פירוק חיזבאללה מנשקו חייב להיות חלק בלתי נפרד מכל פתרון...
המדריך לרכישת מכונות עץ: קומפרסורים משומשים, מסור סרט לעץ ומכונת קנטים קטנה
קומפרסורים משומשים   בעת חיפוש אחר קומפרסורים משומשים, חשוב להבין את היתרונות...
חופשה מושלמת בצימרים בהרי יהודה
צימרים בהרי יהודה אם אתם מחפשים חוויה של טבע ונוף עוצר...
"בראש ובראשונה משורר" מחווה לרמי סערי
צדו הפחות מוכר, אבל הלא פחות פורה, של רמי סערי,...
פראמדיקית מד"א מהשירות הלאומי קיבלה אות הצטיינות מנשיא המדינה
כחלק משבוע ההצדעה למשרתי השירות הלאומי-אזרחי, התקיים במעמד נשיא המדינה...
טרנד הטיק טוק המסוכן שמדאיג את רופאי העור: בני נוער בודקים את מדד הקרינה באיפון כדי להשתזף ומסכנים את בריאותם
הם פותחים את אפליקציית מזג האוויר, מחפשים את שעות ה־UV...
איך תיק צד מינימליסטי לגבר משלב בין פונקציונליות משרדית לסטייל אורבני?
שחקן עיצובי שכבר מזמן לא שייך רק לנשים הוא תיק...
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר בגוש עציון בציון 80 שנה להקמת היישוב משואות יצחק
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, ב׳ בתמוז,...
דילוג לתוכן