נחתם שת"פ חדש בין בי"ח הדסה לחברת פרזניוס לטיפול במטופלי דיאליזה

נחתם שת"פ חדש בין בי"ח הדסה לחברת פרזניוס  לטיפול במטופלי דיאליזה
קרדיט - יח"צ

מומחי הדסה יטפלו בחולי אי ספיקת כליות המטופלים במכוני הדיאליזה של פרזניוס ברחבי ירושלים

הסכם עם הדסה
קרדיט – יח"צ

 

השבוע נחתם שת"פ חדש בין המרכז הרפואי הדסה לחברת פרזניוס מדיקל קר, לטיפול במטופלי דיאליזה באיזור ירושלים והסביבה. פרופ' זאב רוטשטיין, מנכ"ל מרכז הרפואי הדסה  ואריאל איקן, מנכ"ל פרזניוס מדיקל קר ישראל, חתמו על הסכם במסגרתו רופאים נפרולוגים מבית החולים יטפלו בחולי אי ספיקת כליה, המטופלים בששת מכוני הדיאליזה של פרזניוס בירושלים.

לפרזניוס מדיקל קר, המתמחה במוצרים ושירותים לטיפול בדיאליזה, 30 מכוני דיאליזה ברחבי הארץ. מדובר במכונים הממוקמים בקהילה, ומעניקים טיפולי דיאליזה לחולים מאותו אזור. שיתוף הפעולה נוצר עקב דרישת משרד הבריאות כי לכל מכון הממוקם בקהילה יהיה חוזה גיבוי עם בי"ח הקרוב אליו. בהתאם להסכם זה ביה"ח יעניק תמיכה מקצועית למכונים הממוקמים בירושלים ולכל מטופל תינתן הזכות לפגישה עם נפרולוג בכיר פעמיים בחודש לבדיקות תקופתיות, ייעוץ וכד'.

בנוסף, שיתוף הפעולה יאפשר להרחיב בעתיד את מגוון השירותים הרפואיים הניתנים למטופלים, כולל ביצוע טיפולי דיאליזה פריטוניאליים שיינתנו בהדסה הר הצופים.

הצדדים בוחנים שתופי פעולה נוספים בתחום המחקר .

מנכ"ל הדסה, פרופ' זאב רוטשטיין: "פני הדסה לקהילה, אנו שמחים על השת"פ עם פרזניוס במסגרתו יגיעו אכן רופאי הדסה לקהילה ויהדקו את הקשר הרפואי עם החולים. מהבחינה הכלכלית, יש בהסכם בשורה של ממש, כי במקביל להורדת עלות הדיאליזה לקופות, הדסה מוסיפה פעילויות והכנסות גם מהמכונים הקהילתיים ובכך היא יוצאת נשכרת גם כלכלית".

אריאל איקן, מנכ"ל פרזניוס מדיקל קר ישראל אומר: "שיתוף הפעולה עם בית החולים יאפשר לנו  להציע ללקוחותינו את השרות הטוב ביותר מהרופאים הבכירים בארץ. ובנוסף, הוא יאפשר למטופלים לקבל מיגוון של שרותים וטיפולים במקום אחד מבלי להתרוצץ בין מרפאות שונות."

פרזניוס מדיקל קר, הספקית הגדולה בעולם של מוצרים ושירותים לאנשים הסובלים ממחלת כליה, פעילה בישראל משנת 2016. החברה מוכרת מוצרי דיאליזה ומספקת טיפול דיאליזה במרכזיה הרפואיים. בעולם כ-3.3 מיליון בני אדם הזקוקים לטיפולי דיאליזה סדירים. באמצעות רשת של 3,790 מרכזי דיאליזה, פרזניוס מדיקל קר מספקת טיפולי דיאליזה ל-322,253 מטופלים בעולם. במקביל לעסקי הליבה שלה מספקת החברה שירותים רפואיים קשורים בתחום תיאום טיפולים בכל הקשור לתיירות פנים/חוץ. פרזניוס מדיקל קר נסחרת בבורסה של פרנקפורט (FME) ובבורסה של ניו יורק (FMS).

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בטקס האזכרה הממלכתי לנשיאי ישראל ולראשי ממשלותיה שהלכו לעולמם
"יש רגעים שבהם הניצחון החשוב ביותר אינו על היריב מבית,...
פלטפורמת אימון לבישה לילדים עם אוטיזם וחיבורי חשמל חכמים
אלו המיזמים הזוכים במסגרת ה"דמו דיי" של אקסלרטור AtoBe של...
אומנות, מדע ובכירי המשק
ראש עיריית ירושלים משה ליאון ובכירי מקורות וארד מים ,...
עורך דין הסכמי מכר: תפקידים ואחריות
עורך דין הסכמי מכר ממלא תפקיד חשוב ומורכב במגוון של...
כמחווה ליום העצמאות ה-250 של ארצות הברית: נשיא המדינה ביקר בשגרירות ארה״ב בירושלים ומסר איגרת ברכה לנשיא טראמפ ולעם האמריקני
לקראת חגיגות יום העצמאות ה-250 של ארצות הברית שיצוינו ב-4...
אלף ימים לשבעה באוקטובר: נשיא המדינה ורעייתו קיימו מפגש מרגש עם ניצולי הטבח של קיבוץ כרם שלום ובני משפחות שכולות
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל אירחו מפגש מרגש לציון...
בר הקיץ של אמריקן קולוני נפתח עם תפריט חדש ואווירה אירופאית בלב ירושלים
בבר הקיץ הממוקם באחת הפינות היפות של מלון אמריקן קולוני...
18 שנים לתוכנית 360: "אסור לנו להילחם את המלחמה של אתמול בזמן שאתגרי המחר כבר כאן"
פרופ' הלל שמיד, מבכירי חוקרי העבודה הסוציאלית בישראל, חבר סגל...
נשיא המדינה נשא דברים והניח זר בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מלחמת לבנון השנייה
"במזרח התיכון של ימינו אין די בתגובה לאיום - חובתנו...
הבמאי האוקראיני סרגיי לוזניצה, מהיוצרים החשובים והמוערכים בעולם, יגיע לישראל כאורח הכבוד של פסטיבל הקולנוע ירושלים (9-19 ביולי) ויקבל אות הוקרה בטקס הפתיחה החגיגי בבריכת הסולטן ב-9.7.
לוזניצה, אחד הקולות הבולטים והמשפיעים בקולנוע האירופי העכשווי, ישמש גם...
דילוג לתוכן