נחתם שת"פ חדש בין בי"ח הדסה לחברת פרזניוס לטיפול במטופלי דיאליזה

נחתם שת"פ חדש בין בי"ח הדסה לחברת פרזניוס  לטיפול במטופלי דיאליזה
קרדיט - יח"צ

מומחי הדסה יטפלו בחולי אי ספיקת כליות המטופלים במכוני הדיאליזה של פרזניוס ברחבי ירושלים

הסכם עם הדסה
קרדיט – יח"צ

 

השבוע נחתם שת"פ חדש בין המרכז הרפואי הדסה לחברת פרזניוס מדיקל קר, לטיפול במטופלי דיאליזה באיזור ירושלים והסביבה. פרופ' זאב רוטשטיין, מנכ"ל מרכז הרפואי הדסה  ואריאל איקן, מנכ"ל פרזניוס מדיקל קר ישראל, חתמו על הסכם במסגרתו רופאים נפרולוגים מבית החולים יטפלו בחולי אי ספיקת כליה, המטופלים בששת מכוני הדיאליזה של פרזניוס בירושלים.

לפרזניוס מדיקל קר, המתמחה במוצרים ושירותים לטיפול בדיאליזה, 30 מכוני דיאליזה ברחבי הארץ. מדובר במכונים הממוקמים בקהילה, ומעניקים טיפולי דיאליזה לחולים מאותו אזור. שיתוף הפעולה נוצר עקב דרישת משרד הבריאות כי לכל מכון הממוקם בקהילה יהיה חוזה גיבוי עם בי"ח הקרוב אליו. בהתאם להסכם זה ביה"ח יעניק תמיכה מקצועית למכונים הממוקמים בירושלים ולכל מטופל תינתן הזכות לפגישה עם נפרולוג בכיר פעמיים בחודש לבדיקות תקופתיות, ייעוץ וכד'.

בנוסף, שיתוף הפעולה יאפשר להרחיב בעתיד את מגוון השירותים הרפואיים הניתנים למטופלים, כולל ביצוע טיפולי דיאליזה פריטוניאליים שיינתנו בהדסה הר הצופים.

הצדדים בוחנים שתופי פעולה נוספים בתחום המחקר .

מנכ"ל הדסה, פרופ' זאב רוטשטיין: "פני הדסה לקהילה, אנו שמחים על השת"פ עם פרזניוס במסגרתו יגיעו אכן רופאי הדסה לקהילה ויהדקו את הקשר הרפואי עם החולים. מהבחינה הכלכלית, יש בהסכם בשורה של ממש, כי במקביל להורדת עלות הדיאליזה לקופות, הדסה מוסיפה פעילויות והכנסות גם מהמכונים הקהילתיים ובכך היא יוצאת נשכרת גם כלכלית".

אריאל איקן, מנכ"ל פרזניוס מדיקל קר ישראל אומר: "שיתוף הפעולה עם בית החולים יאפשר לנו  להציע ללקוחותינו את השרות הטוב ביותר מהרופאים הבכירים בארץ. ובנוסף, הוא יאפשר למטופלים לקבל מיגוון של שרותים וטיפולים במקום אחד מבלי להתרוצץ בין מרפאות שונות."

פרזניוס מדיקל קר, הספקית הגדולה בעולם של מוצרים ושירותים לאנשים הסובלים ממחלת כליה, פעילה בישראל משנת 2016. החברה מוכרת מוצרי דיאליזה ומספקת טיפול דיאליזה במרכזיה הרפואיים. בעולם כ-3.3 מיליון בני אדם הזקוקים לטיפולי דיאליזה סדירים. באמצעות רשת של 3,790 מרכזי דיאליזה, פרזניוס מדיקל קר מספקת טיפולי דיאליזה ל-322,253 מטופלים בעולם. במקביל לעסקי הליבה שלה מספקת החברה שירותים רפואיים קשורים בתחום תיאום טיפולים בכל הקשור לתיירות פנים/חוץ. פרזניוס מדיקל קר נסחרת בבורסה של פרנקפורט (FME) ובבורסה של ניו יורק (FMS).

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מערכת צוק איתן:
״בעקבות המתקפה הברברית של חמאס בשבעה באוקטובר והמלחמה שלאחריה, הגענו...
עשרים היהודים שנותרו ברודוס של אחרי השואה משמרים את בית הכנסת עתיק היומין וזיכרון הקהילה שהושמדה
סדרת ספרי הילדים מעצבי השואה הוענקו לספריית המוזיאון היהודי ביוון. פגישה...
מוצר חדש ומסוכן המשווק לילדים: סקירה מדעית חדשה קובעת כי שקיקי ניקוטין רעילים במיוחד למערכת העצבים המרכזית וכוללים חומרים מסרטנים
תופעה חדשה ומדאיגה הנפוצה כבר בקרב כ-5% מצעירי ישראל: האגודה...
משרד התחבורה פותח את קול קורא "שותפים לדרך" לשנת 2026: תקציבים לרשויות המקומיות לקידום בטיחות, תחבורה ציבורית ופיתוח תשתיות
השרה רגב: "ממשיכים לחבר את ישראל גם בתוך הערים והיישובים....
דברי נשיא המדינה בוועידת השלטון המקומי
דומה שהצורך בוועידת השלטון המקומי של ישראל מעולם לא היה...
פסטיבל הקולנוע ירושלים חושף את התוכנית הבינלאומית
פסטיבל הקולנוע ירושלים, אירוע הקולנוע המוביל בישראל, יתקיים בפעם ה-43...
טרנד הרשת שמגיע לצלחת והדרך הבטוחה לשמור על איזון
חלבון הוא רכיב חיוני לגדילה ולהתפתחות תקינה של ילדים ובני...
רד תקשורת מחשבים זכתה באות יצואן מצטיין לשנת 2025
בטקס חגיגי שנערך בבית נשיא המדינה בירושלים, הוענק לחברת רד...
נשיא המדינה יצחק הרצוג בפסגת המדיניות הבינלאומית של JNS
 "פירוק חיזבאללה מנשקו חייב להיות חלק בלתי נפרד מכל פתרון...
"בראש ובראשונה משורר" מחווה לרמי סערי
צדו הפחות מוכר, אבל הלא פחות פורה, של רמי סערי,...
דילוג לתוכן