הגשה אישית לשולחן:
1. כל אורח מקבל יחס אישי ומוקפד- בהגשה אישית לשולחן יש לכם את האפשרות להעביר תחושה של יחס מועדף ואישי לאורחים שלכם כמו התחושה שהייתם מעבירים או מקבלים לחילופין במסעדה. האורחים מקבלים את המנה עד אליהם, כל אורח יכול להזמין את המנה שהוא רוצה ויש לו מלצר שיכול להענות לכל בקשה שלו.
2. הגבלת זמן האוכל באירוע- לא מדובר על העובדה כי אתה רוצה להגביל את האורחים שלכם בזמן קצוב לאכילה, אלא להגדיר מתי תרצו שהאורחים ישבו לאכול ומתי הם יקומו לרקוד. ברגע שאתם מכריזים כי עכשיו מוגש האוכל לשולחנות האורחים מתיישבים ולא מסתובבים במהלך האירוע. יש אנשים כי אפשרות זאת חשובה להם וירצו כי האירוע יהיה מאורגן באופן הזה.
3. אפשרות לעצב את המנות באופן מרשים- בכך שאתם מארגנים את המנות בהגשה אישית ניתן להשפיע על העיצוב של האוכל בצלחת. זו ההזדמנות שלכם להרשים את האורחים שלכם בעיצוב גורמה מרשים אשר יוסיף לאווירה ולעיצוב האישי של האירוע. יש באפשרותכם לעצב את המנות באופן פשטני או מורכב, להרבות בקישוטים או לשמור על המנה כמו שהיא, האופציות הן בלתי נגמרות.
4. אווירה רגועה יותר- כיוון שהאוכל מוגש לשולחן אתם לא צריכים לדאוג כי תהיה התנפלות על האוכל, תורים ארוכים, כיוון שלכולם מקבלים את האוכל ביחד. גם האכילה סביב השולחן יוצרת אווירה משפחתית ובייתית ומאפשר לאורחים לנהל שיחה נעימה ולהכיר אחד את השני במידה ולא נפגשו לפני.
הגשת אוכל באמצעות בופה:
1. האורחים אינם מוגבלים בכמויות של אוכל- בבופה כל אחד יכול לקחת כמה אוכל שהוא רוצה לצלחת. אפשרות זאת יוצרת מצב שמאפשר לחלק מהאורחים לקחת יותר אוכל ממה שמוגש במנות אישיות ואינו מספיק להם ומנגד מאפשרת לאורחים לקחת פחות אוכל ממה שמוגש להם אבל מספיק להם. ככה בעצם לא נוצר מצב של זריקת מנות שלמות וגם אף אורח לא נשאר רעב או לא שבע.
2. מאכלים מגוונים, שונים ומרובים- בבופה יש לכם את האפשרות להגדיל את ההיצע של האוכל והסוגים השונים של המאכלים אותם תרצו להגיש. כיוון של אורח לוקח ומרכיב לעצמו את המנה יש באפשרותכם לתת יותר אפשרויות לאורחים שלכם. ניתן לשחק עם יותר סוגי אוכל, לנסות מאכלים שלא בהכרח הייתם מגישים בהגשה אישית ואין צורך לנסות ולהרכיב מנות אשר יתאימו לטעם של רוב האורחים. עובדה זו חוסכת לכם המון מחשבה ומגדילה את הסיכוי שרוב האורחים "ימצאו" מה לאכול ויוכלו לשלב בין מאכלים שונים.
3. תנועה באולם- העובדה כי יש בופה נותן את האפשרות "לעורר" את האולם ואת התנועה בו. כיוון שהאורחים צריכים לעבור ממקום למקום ישנה "חיות" באירוע שכל הזמן מחדשת את עצמה. בנוסף כל אורח יכול לאכול ולקום לקחת אוכל מתי שהוא רוצה ולא להיות תלוי בזמני הגשה ולפעמים "לפספס" את האוכל.
אטרקציה לאורחים- ניתן להשתמש בשירותיו של שף פרטי על מנת לערב את האורחים בתהליך ההכנה של האוכל ובנוסף לספק אטרקציה מעניינת.