מתכננים אירוע – עמדת בופה או הגשה אישית?

מתכננים אירוע – עמדת בופה או הגשה אישית?

הגשה אישית לשולחן:

1. כל אורח מקבל יחס אישי ומוקפד- בהגשה אישית לשולחן יש לכם את האפשרות להעביר תחושה של יחס מועדף ואישי לאורחים שלכם כמו התחושה שהייתם מעבירים או מקבלים לחילופין במסעדה. האורחים מקבלים את המנה עד אליהם, כל אורח יכול להזמין את המנה שהוא רוצה ויש לו מלצר שיכול להענות לכל בקשה שלו.

2. הגבלת זמן האוכל באירוע- לא מדובר על העובדה כי אתה רוצה להגביל את האורחים שלכם בזמן קצוב לאכילה, אלא להגדיר מתי תרצו שהאורחים ישבו לאכול ומתי הם יקומו לרקוד. ברגע שאתם מכריזים כי עכשיו מוגש האוכל לשולחנות האורחים מתיישבים ולא מסתובבים במהלך האירוע. יש אנשים כי אפשרות זאת חשובה להם וירצו כי האירוע יהיה מאורגן באופן הזה.

3. אפשרות לעצב את המנות באופן מרשים- בכך שאתם מארגנים את המנות בהגשה אישית ניתן להשפיע על העיצוב של האוכל בצלחת. זו ההזדמנות שלכם להרשים את האורחים שלכם בעיצוב גורמה מרשים אשר יוסיף לאווירה ולעיצוב האישי של האירוע. יש באפשרותכם לעצב את המנות באופן פשטני או מורכב, להרבות בקישוטים או לשמור על המנה כמו שהיא, האופציות הן בלתי נגמרות.

4. אווירה רגועה יותר- כיוון שהאוכל מוגש לשולחן אתם לא צריכים לדאוג כי תהיה התנפלות על האוכל, תורים ארוכים, כיוון שלכולם מקבלים את האוכל ביחד. גם האכילה סביב השולחן יוצרת אווירה משפחתית ובייתית ומאפשר לאורחים לנהל שיחה נעימה ולהכיר אחד את השני במידה ולא נפגשו לפני.

הגשת אוכל באמצעות בופה:

1. האורחים אינם מוגבלים בכמויות של אוכל- בבופה כל אחד יכול לקחת כמה אוכל שהוא רוצה לצלחת. אפשרות זאת יוצרת מצב שמאפשר לחלק מהאורחים לקחת יותר אוכל ממה שמוגש במנות אישיות ואינו מספיק להם ומנגד מאפשרת לאורחים לקחת פחות אוכל ממה שמוגש להם אבל מספיק להם. ככה בעצם לא נוצר מצב של זריקת מנות שלמות וגם אף אורח לא נשאר רעב או לא שבע.

2. מאכלים מגוונים, שונים ומרובים- בבופה יש לכם את האפשרות להגדיל את ההיצע של האוכל והסוגים השונים של המאכלים אותם תרצו להגיש. כיוון של אורח לוקח ומרכיב לעצמו את המנה יש באפשרותכם לתת יותר אפשרויות לאורחים שלכם. ניתן לשחק עם יותר סוגי אוכל, לנסות מאכלים שלא בהכרח הייתם מגישים בהגשה אישית ואין צורך לנסות ולהרכיב מנות אשר יתאימו לטעם של רוב האורחים. עובדה זו חוסכת לכם המון מחשבה ומגדילה את הסיכוי שרוב האורחים "ימצאו" מה לאכול ויוכלו לשלב בין מאכלים שונים.

3. תנועה באולם- העובדה כי יש בופה נותן את האפשרות "לעורר" את האולם ואת התנועה בו. כיוון שהאורחים צריכים לעבור ממקום למקום ישנה "חיות" באירוע שכל הזמן מחדשת את עצמה. בנוסף כל אורח יכול לאכול ולקום לקחת אוכל מתי שהוא רוצה ולא להיות תלוי בזמני הגשה ולפעמים "לפספס" את האוכל.

אטרקציה לאורחים- ניתן להשתמש בשירותיו של שף פרטי על מנת לערב את האורחים בתהליך ההכנה של האוכל ובנוסף לספק אטרקציה מעניינת.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחפשים עיסוי איכותי? כך תבחרו את העיסוי הטוב ביותר עבורכם
כל אדם יודע כיום שעיסוי מציע את החוויה הגופנית והנפשית...
כיצד בוחרים חנוכייה מהודרת בצורה הטובה ביותר?
הדלקת נרות חנוכה היא מצווה שכמעט כל יהודי מקיים. בין...
בערב יום הזיכרון: תיכון יאסא יחנוך גלריה לזכר בוגריו שנפלו
בגלריה יוצגו היצירות של הנופלים: דיוקן עצמי וציורים בצבעי שמן...
בפארק נינג'ה לילדים ובחוגים במרכז גל תמצאו את ההגנה הטובה ביותר
חווית פארק נינג'ה לילדים: כיף, אתגר וביטחון פארק נינג'ה לילדים הוא...
איך בוחרים יעד לטיול מוצלח?
מזמן לא עצרתם את מרוץ החיים כדי ליהנות מכמה רגעים...
מופעי קרקס מלהיבים לכל אירוע
עולם של קסם עם מופע קרקס אין ספק שמופע קרקס הוא...
ארוחה שכל החברים שלכם לא יוכלו לשכוח
אתם רוצים לבלות ערב של הנאה וצחוק עם החברים הכי...
סיור לילי בגן השבילים מרכז ענאנה לאמנות עכשווית בעין יעל - ירושלים
סיור לילי חוויתי ברחבי "גן השבילים" - גן אמנות ייחודי,...
היתרונות של אילוף כלבים מותאם אישית
מטפלים מקצועיים בכלבים מסכימים שהאילוף חשוב לכל כלב, גזעי וללא...
למה כדאי לבחור בהפעלת קריוקי לאירועים
אם אתם מחפשים את הדרך הטובה ביותר להפוך אירוע לאטרקטיבי,...
דילוג לתוכן