משלימים את קירוי טדי  שיהפוך לאצטדיון המקורה הגדול בארץ

משלימים את קירוי טדי  שיהפוך לאצטדיון המקורה הגדול בארץ
אצטדיון טדי. הדמייה. צילום באדיבות: מור דגן

עיריית ירושלים באמצעות חברת אריאל תצא בתחילת 2018 בתכנית לקירוי היציע הדרומי באצטדיון טדי שישלים את קירוי כל האצטדיון.

לאחר השלמת העבודות יהפוך טדי לאצטדיון המקורה הגדול בארץ עם 32,000 מקומות ישיבה העומד בסטנדרטים המקצועיים והספורטיביים הגבוהים ביותר ויארח משחקים בינלאומיים ואת משחקי נבחרת ישראל בכדורגל.

את תכנית השלמת קירוי טדי מובילה חברת אריאל המנהלת את אצטדיון טדי ואת היכל הפיס ארנה. במהלך חודש ינואר יצאו המכרזים לביצוע העבודות, תיבחר חברת ההקמה שתבצע את העבודות שצפויות להימשך כ- 6 חודשים בהשקעה של 11 מיליון ₪. בנוסף, חברת אריאל מתכננת שידרוג והקמה של חדרי הלבשה מתקדמים באצטדיון.

אצטדיון טדי. הדמייה. צילום באדיבות: מור דגן

השלמת קירוי טדי מהווה סיום של פרויקט הגדלת האצטדיון והקמת היציע הדרומי שהחלה בשנת 2013 בה הוקם היציע הדרומי, שודרגה מערכת התאורה באצטדיון המותאמת לצילומי HD באיכות בינלאומית, כולל תוספת ניכרת של פנסים והתקנתם סביב כל כר הדשא, הותקנו שני מסכי ענק מהמתקדמים בעולם בגודל של 60 מ"ר, הוחלפו מרבית המושבים למושבים ארגונומיים המשפרים גם את מרווחי הגישה למושבים ואת תנועת הקהל בשגרה וחרום, שודרג מערך הכניסות והיציאות כולל מערכת ספירת קהל, הוקמו אולם מסיבות עיתונאים עם תשתית תקשורת מלאה, אולם עבודה לצוותי תקשורת עם עמדות עבודה ותשתיות תקשורת אינטרנט ועוד.

לאחר הרחבת טדי יתקיימו בו משחקים בינלאומיים, משחקי נבחרת ישראל, גמר אליפות אירופה עד גיל 21, וגם השנה גמר גביע המדינה יתקיים בירושלים.

ראש העיר ירושלים ניר ברקת: "החזון שהצבנו הפך למציאות. קריית הספורט הבינלאומית שהקמנו בירושלים מעמידה את בירת ישראל על מפת הספורט הבינלאומי ומביאה לירושלים תחרויות ומשחקים לאומיים ובינלאומיים המביאים לצמיחה כלכלית, תיירותית ותרבותית לתושבי העיר ולמדינה כולה. אנו גאים לארח את משחקי הנבחרת ומשחקים בינלאומית ושמחים להפוך את אצטדיון טדי לאצטדיון הלאומי של ישראל".

מנכ"ל חברת אריאל, ציון תורג'מן: "ההשקעה האדירה באצטדיון טדי ובהיכל הפיס ארנה מוכיחה את עצמה בעשרות אירועים ומשחקים המתקיים בהם לאורך השנה. אנו נמשיך להשקיע ולשדרג את המתקנים כדי להביא לירושלים את האירועים והמשחקים הכי גדולים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תזמורת הבארוק ירושלים גאה להציג: פסטיבל באך העשירי
 פסטיבל המוזיקה היחיד בישראל לציון יום הולדתו של באך תשעה קונצרטים,...
הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה בירושלים אישרה להפקיד בתנאים את פרויקט הפינוי בינוי של אב-גד בסן מרטין 17 בירושלים בדרך של הרחבת תחום תוכנית סן מרטין 7-15
היקף ההכנסות הצפוי מהפרויקט הינו כ-124 מיליון שקל (לא כולל...
נשיא המדינה יצחק הרצוג, בטקס פרס ביטחון ישראל
״שום רחפן או כטב"מ של חזבאללה לא מבחין בין ישראלי...
פסטיבל הקולנוע ירושלים ה-43 ייפתח עם סרטו החדש של הבמאי משה רוזנטל - "עצמאות"
הסרט בהפקת גרין פרודקשנס וסרטי יונייטד קינג בכיכובם של אסי...
מחפשים בילוי משפחתי לקיץ?
מוזיאון ידידי ישראל משיק סיורי ערב ומעניק גישה למיצג ההולוגרמות...
לקראת מונדיאל 2026: ESET חושפת אתרי הונאה שמתחזים ל-FIFA
חוקרי חברת אבטחת המידע והסייבר ESET זיהו אתרים מזויפים שמציעים...
לראשונה מאז המלחמה – להקת מחול בינלאומית בישראל: יגאל פרי הכוריאוגרף הישראלי שכבש את ניו יורק ולהקתו 'פרידאנס' Peridance מגיעים לישראל 5.7.26 בתיאטרון ירושלים
״מקוריות מופלאה, ברק ותנועה רבגונית המובילים לשיא רגשי״. NY Times "מגוון...
מפצחים את המנהיגות: אלפי תלמידים משתתפים בפרויקט תיבות הבריחה של מרכז בגין
הפרויקט החדשני, בשיתוף המועצה הציבורית להנצחת נשיאי ישראל וראשי ממשלותיה,...
"עשיתי המון החייאות במהלך 45 השנים שלי במד"א, אבל אותה לעולם לא אשכח": סיפור הצלת החיים של יעל בת ה-5
בבוקר יום שבת רגיל לחלוטין יעל אתרוג בת ה-5 מצור...
נשיא המדינה יצחק הרצוג בהתייחסות לפגיעה בביתו של השופט סולברג, במסגרת טקס פרס חיים הרצוג לתרומה ייחודית למדינת ישראל
״בבוקר הזה, כשאנו מתכנסים להענקת פרס לזכר אבי, הנשיא השישי...
דילוג לתוכן