ט"ו בשבט במלונות ibis ירושלים במחירים אטרקטיביים וסיורים ברחבי העיר

ט"ו בשבט במלונות ibis ירושלים במחירים אטרקטיביים וסיורים ברחבי העיר
צילום: אסף פינצוק

מלונות ibis ירושלים מרכז העיר מזמינים את עם ישראל להתרענן בשבוע החג הכי ירוק שיש ולשאוף אויר פסגות במקום בטוח עם שירות ואיכות בינלאומי במחירים אטרקטיביים במיוחד וסיורים מיוחדים בחמישי בערב ושבת בבוקר לרגל טו בשבט. במלונות ibis ירושלים מרכז העיר, מרשת ACCOR הבינלאומית, אחת הרשתות הגדולות בעולם, המונה מעל 5500 בתי מלון ברחבי העולם תחת 40 מותגים שונים, מציעים השבוע, לרגל טו בשבט, במיוחד לישראלים אוהבי הדקה ה90, ליהנות ממבצע מיוחד לרגל טו בשבט הכולל שירות ואיכות בינלאומי, מיקום נפלא וסיורים ייחודים החל מ 565 ₪ במלון ibis styles והחל מ 640 ₪ במלון ibis ירושלים מרכז העיר.

אורחי המלונות שיתארחו בסופשבוע יוכלו להשתתף לכבוד טו בשבט בסיורים מיוחדים ביום חמישי בערב ושבת בבוקר. בחמישי 25/1/24 בערב יצא סיור טו בשבט לשוק מחנה יהודה ונחלאות. הסיור יעבור בדוכנים הצבעוניים עם מגוון הפירות והמשתתפים יכירו את מנהגי החג. משם יכנסו לשכונת זיכרון משה אל מול בית הכנסת "חסד ורחמים" וידברו על תיקון ט"ו בשבט ומאפייני החג.

בשבת בבוקר 27.1 יצא סיור "כך הולכים השותלים רון בלב ואת ביד". הסיור יצא מהמלון אל עבר שכונת ממילא ומשם לתצפית נפלאה בה יסופר על משמעותו של החג ומנהגיו: סדר, תיקון ועוד. ימשיכו לבריכת הסולטן וגיא בן הינום יכירו את עצי ארץ ישראל. הזית, השקדיה ועוד, יעלו לגבעת התנ"ך לתחילתה של פריחה באמצע העיר הסואנת ומתחם התחנה הראשונה של קו הרכבת הראשון בארץ ויסיירו במתחם. משם ימשיכו לשכונת ימין משה וטחנת הרוח של מונטיפיורי – תצפית מרהיבה להר ציון והעיר העתיקה. חזרה למלון דרך ימקא וגן העצמאות.
אורך הסיורים בין שלוש לארבע שעות. הסיור מותנה במינימום משתתפים.

שני מלונות ibis ירושלים מרכז העיר נמצאים ממש 'היכן שכל האקשן קורה' – לב מרכז העיר ירושלים, במיקום הטוב ביותר שקיים. מלונות איביס מהווים בסיס אידיאלי לסיורים וביקורים בכל האטרקציות וכל מה שיש לירושלים להציע. כל מה שצריך במרחק הליכה; ibis styles ממוקם על מדרחוב 'בן יהודה' ומלון ibis ירושלים מרכז העיר ממוקם מעברו השני של המדרחוב, בסמוך לכיכר ציון ורחוב יפו, מרחק של דקות הליכה בודדות מהעיר העתיקה ושער יפו, שוק מחנה יהודה, נחלת שבעה, גלריות, קולינריה, מרכזי קניות, פאבים וחיי לילה, מוזיאונים ועוד שלל אטרקציות. רמה בינלאומית במרכז העיר בירושלים!

מלונות ibis ירושלים מרכז העיר, שייכים לרשת ACCOR הבינלאומית שהינה אחת הרשתות הגדולות בעולם. הרשת מונה מעל 5,500 בתי מלון ברחבי העולם הפרושים על 110 מדינות עם מעל 40 מותגים שונים.
המלונות מעוצבים ברמה בינלאומית ובסטנדרטים הגבוהים של הרשת, כך לדוגמה, חדרי המלונות אטומים לרעש ובנויים על פי האיכויות והסטנדרטים של רשת אקור ומותגי ibis העולמיים. בכל חדר מיטה עם המזרן הייחודי Sweet Bed TM by ibis מבית היוצר של מותג ibis העולמי, אותו ניתן גם לרכוש באופן פרטי. מלונות ibis ירושלים מציעים לאורחיהם WI-FI חופשי, עמדה להשכרת אופניים ועוד.

במלון ibis ירושלים מרכז העיר 124 חדרי אירוח מאובזרים, משתייך לקטגוריית העולמית של המותג. על כן, מעוצב בצורה זהה ליתר המלונות בקטגוריה. העיצוב הינו צעיר, קליל ואורבני, ריהוט מחומרים טבעיים ובצבעים חמים ( עץ ואדום). חלק מהחזון הינו ליצור אינטראקציה בין האורחים המגיעים, לשם כך מציע המלון למבקריו, בין היתר, שולחנות בר ארוכים בחדר האוכל. שם אפשר לשבת וליצור שיח מגוון עם שאר האורחים.

מלון ibis Styles מרכז העיר, שוכן בבניין היסטורי בלב מדרחוב בן יהודה ומכיל 104 חדרי אירוח שונים בהם חדרי אירוח סטנדרטיים וחדרי משפחה, מיני סוויטות וחדרים עם מרפסות. המלון מעוצב בצורה ייחודית המושפעת מאווירת האזור בו הוא נמצא, שוק מחנה יהודה. השטחים הציבוריים וחדרי המלון מעוצבים כהומאז' לשוק של ירושלים, על הפירות והירקות הצבעוניים והצבעים המרכיבים את שוק מחנה יהודה עם מגוון איורים המכניסים את האורחים אל אווירת השוק הייחודית לעיצוב המלון. בהמשך לרעיון המרכזי של המלון, כל חדר מעוצב כמרחב מגורים בפני עצמו בו ניתן לנוח, להירגע או לעבוד. המלון מתאים באופן מושלם למשפחות עם ילדים. בקומה ה– 8 של המלון נהנים האורחים מארוחת בוקר עם נוף פנורמי מרהיב לירושלים.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה נפגש עם ראש עיריית ניו יורק היוצא אריק אדמס
נשיא המדינה יצחק הרצוג נפגש היום, יום שני, כ״ו בחשון,...
חוויה מרתקת לחג החנוכה: סיור חנוכיות 2025 - “באנו חושך לגרש”
לרגל חג החנוכה, חג האורות, יציע  מלון התיאטרון בירושלים  סיור...
נשיא המדינה נאם בטקס האזכרה הממלכתי לנשיא החמישי יצחק נבון ז״ל
נשיא המדינה יצחק הרצוג, נאם היום, יום ראשון, כ״ה בחשוון,...
נשיא המדינה ערך ביקור ממלכתי בקונגו
נשיא המדינה יצחק הרצוג ערך היום, יום שלישי, כ׳ בחשוון,...
חוויות בלתי נשכחות במרכז הארץ
מקום למסיבת רווקות במרכז כאשר תחפשו מקום למסיבת רווקות במרכז, כדאי...
מצורף הספדו המלא של נשיא המדינה יצחק הרצוג בהלוויתו של סמל-ראשון איתי חן ז״ל
״יקירנו, אהובנו, סמל ראשון איתי חן, גיבור ישראל. סוף-סוף שבת...
מצורף הספדו המלא של נשיא המדינה יצחק הרצוג בהלוויתו של סמ״ר עוז דניאל ז״ל
מירב, אמיר והדר אהובים משפחת דניאל כולה, וכל אוהביו ואהוביו...
מלונות דן ממשיכה במסורת המוצלחת של הופעות חיות וחבילות תוכן של מוסיקה ישראלית: חבילה עם הופעה חיה של הזמר שלומי שבת במלונות דן ירושלים
מלונות דן ממשיכה במסורת המוצלחת של הופעות חיות וחבילות תוכן...
מצורף הספדו המלא של נשיא המדינה יצחק הרצוג בהלוייתו של אלוף-משנה אסף חממי ז״ל
אסף יקר ואהוב, הנה שבת אלינו. אחרי יותר משנתיים בידי...
נשיא המדינה יצחק הרצוג בטקס האזכרה הפותח את אירועי יום הזיכרון ליצחק רבין ז״ל - "נר יצחק" בבית הנשיא
״החובה להפיק לקחים מרצח רבין – עדיין כאן, אקטואלית –...
דילוג לתוכן