חנוכה במלונות ibis ירושלים מרכז העיר במחירים אטרקטיביים וסיורים ליליים ברחבי העיר

חנוכה במלונות ibis ירושלים מרכז העיר במחירים אטרקטיביים וסיורים ליליים ברחבי העיר
צילום: אסף פינצ'וק

מלונות ibis ירושלים מרכז העיר מזמינים את עם ישראל להתרענן בחנוכה ולשאוף אויר פסגות במקום בטוח עם שירות ואיכות בינלאומי במחירים אטרקטיביים החל מ 630 ₪ לחדר זוגי וארוחת בוקר אמצע שבוע ו-890 ₪ לחדר זוגי על בסיס חצי פנסיון ביום שישי בסופ"ש.

במלונות ibis ירושלים מרכז העיר, מרשת ACCOR הבינלאומית, אחת הרשתות הגדולות בעולם, המונה מעל 5500 בתי מלון ברחבי העולם תחת 40 מותגים שונים, מציעים בחנוכה לאוהבי הדקה ה90 ליהנות משירות ואיכות בינלאומי ומיקום נפלא החל מ630 ש"ל לזוג ללילה עם ארוחת בוקר והחל מ 890 ₪ על בסיס חצי פנסיון בימי שישי בסוף השבוע.
בנוסף יוכלו אורחי המלון להשתתף בסיור "באנו חושך לגרש" בתאריכים 12.12 ו 13.12. הסיור יצא ב19:00 מהמלון לכיוון שער יפו, משם דרך רחוב השוק יעלה לסיור גגות ובתי היהודים שעל הגג של השוק, ימשיך אל הכותל דרך הרובע היהודי בו יסופר סיפור המכבים. משם ימשיכו לרובע היהודי, דרך כיכר בתי מחסה ויראו את החנוכיות בחלונות הבתים, יבקרו בכיכר החורבה, קבר דוד בהר ציון והחנוכייה הגדולה. הסיור ימשיך לאורך החומה דרך גן התקומה אל שכונת ממילא המוארת ומשם תצפית מרהיבה לעבר משכנות שאננים וימין משה. אורך הסיור בין שלוש לארבע שעות. הסיור מותנה במינימום משתתפים.

שני מלונות ibis ירושלים מרכז העיר נמצאים ממש 'היכן שכל האקשן קורה' – לב מרכז העיר ירושלים, במיקום הטוב ביותר שקיים. מלונות איביס מהווים בסיס אידיאלי לסיורים וביקורים בכל האטרקציות וכל מה שיש לירושלים להציע.
כל מה שצריך במרחק הליכה; ibis styles ממוקם על מדרחוב 'בן יהודה' ומלון ibis ירושלים מרכז העיר ממוקם מעברו השני של המדרחוב, בסמוך לכיכר ציון ורחוב יפו, מרחק של דקות הליכה בודדות מהעיר העתיקה ושער יפו, שוק מחנה יהודה, נחלת שבעה, גלריות, קולינריה, מרכזי קניות, פאבים וחיי לילה, מוזיאונים ועוד שלל אטרקציות.

רמה בינלאומית במרכז העיר בירושלים!

מלונות ibis ירושלים מרכז העיר, שייכים לרשת ACCOR הבינלאומית שהינה אחת הרשתות הגדולות בעולם. הרשת מונה מעל 5,500 בתי מלון ברחבי העולם הפרושים על 110 מדינות עם מעל 40 מותגים שונים.

המלונות מעוצבים ברמה בינלאומית ובסטנדרטים הגבוהים של הרשת, כך לדוגמה, חדרי המלונות אטומים לרעש ובנויים על פי האיכויות והסטנדרטים של רשת אקור ומותגי ibis העולמיים. בכל חדר מיטה עם המזרן הייחודי Sweet Bed TM by ibis מבית היוצר של מותג ibis העולמי, אותו ניתן גם לרכוש באופן פרטי. מלונות ibis ירושלים מציעים לאורחיהם WI-FI חופשי, עמדה להשכרת אופניים ועוד.

במלון ibis ירושלים מרכז העיר 124 חדרי אירוח מאובזרים, משתייך לקטגוריית העולמית של המותג. על כן, מעוצב בצורה זהה ליתר המלונות בקטגוריה. העיצוב הינו צעיר, קליל ואורבני, ריהוט מחומרים טבעיים ובצבעים חמים ( עץ ואדום). חלק מהחזון הינו ליצור אינטראקציה בין האורחים המגיעים, לשם כך מציע המלון למבקריו, בין היתר, שולחנות בר ארוכים בחדר האוכל. שם אפשר לשבת וליצור שיח מגוון עם שאר האורחים.

מלון ibis Styles מרכז העיר, שוכן בבניין היסטורי בלב מדרחוב בן יהודה ומכיל 104 חדרי אירוח שונים בהם חדרי אירוח סטנדרטיים וחדרי משפחה, מיני סוויטות וחדרים עם מרפסות. המלון מעוצב בצורה ייחודית המושפעת מאווירת האזור בו הוא נמצא, שוק מחנה יהודה. השטחים הציבוריים וחדרי המלון מעוצבים כהומאז' לשוק של ירושלים, על הפירות והירקות הצבעוניים והצבעים המרכיבים את שוק מחנה יהודה עם מגוון איורים המכניסים את האורחים אל אווירת השוק הייחודית לעיצוב המלון. בהמשך לרעיון המרכזי של המלון, כל חדר מעוצב כמרחב מגורים בפני עצמו בו ניתן לנוח, להירגע או לעבוד. המלון מתאים באופן מושלם למשפחות עם ילדים. בקומה ה– 8 של המלון נהנים האורחים מארוחת בוקר עם נוף פנורמי מרהיב לירושלים.

צילום: אסף פינצ'וק
צילום: יעל הרמן

 

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נאני וזאנה מגיעה לבית הקונפדרציה בפעם הראשונה עם המופע ״קפה אנדלוסיה״
״לנאני וזאנה יש קול שמוביל אותך מהשווקים העתיקים של מרוקו...
לראשונה בבית הקונפדרציה, ישראל ברייט במופע: "שירים מאם הדרך" 7.5.26, יום חמישי, 20:30, בית הקונפדרציה בירושלים
ישראל ברייט, הפסנתרן, המלחין, התסריטאי והשחקן ("המנגליסטים", "סרוגים") , סולן...
״הילולה במגדל״ - חגיגת ל״ג בעומר חדשה בירושלים אירוע חדש של ׳תחריר׳ 4.5.26 | מגדל דוד, מוזיאון ירושלים
מגדל דוד יהפוך השנה לזירת ההילולה של ל״ג בעומר בלב...
שורדת השבי אגם ברגר הגיעה לחזק ולתמוך בעובדי ומתנדבי מד"א באירוע הוקרה מיוחד בירושלים
את האירוע כיבדו בנוכחותם גם השר ניר ברקת, השר אבי...
אביב של התחדשות בגן הבוטני בירושלים: פריחות מיוחדות, רכבת חדשה וחוויה לכל המשפחה
האביב הגיע לגן הבוטני האוניברסיטאי בגבעת רם, שנפתח לקהל הרחב...
מהמקום שבו הכול נעצר, לבמה של מדינה שלמה
כשנתיים וחצי לאחר הטבח ב-7 באוקטובר, עמרי סאסי, ממפיקי מסיבת...
"סדקים של אור" מחווה לרונית אלקבץ
בערב תוקרא יצירתה הקולנועית כטקסט ספרותי הפתוח לפרשנויות, ויוארו הרבדים...
תערוכה חדשה במוזיאון ישראל: "כשהמילים נאלמות, האמנות הופכת לשפה" התערוכה המציגה את תהליכי השיקום של לוחמי "חרבות ברזל" מחוות החוסן "ורטיגו"
מוזיאון ישראל, בשיתוף חוות החוסן "ורטיגו", מציג תערוכה ייחודית המעניקה...
ויזות ואשרות כניסה: כל מה שכדאי לדעת
פטור מויזה לארצות הברית אנשים רבים חולמים על ביקור בארצות הברית,...
איתי בן נון משיק מיני-אלבום חדש, בית (HOME), בבית הקונפדרציה מוצ"ש, 18.4.26, 21:00, בית הקונפדרציה בירושלים
 המלחין ונגן כלי הנשיפה איתי בן נון, מייסד ומנהיג להקת...
דילוג לתוכן