חיזוק משמעותי לברקת: חברי מועצת העיר משה ליאון ויעל ענתבי

חיזוק משמעותי לברקת: חברי מועצת העיר משה ליאון ויעל ענתבי

ראש העיר וחברת מועצת העיר מטעם סיעת פ"ז (פסגת זאב על המפה), יעל ענתבי, סיכמו על הצטרפותה של ענתבי כחברה בסיעתו. עם הצטרפותם של ליאון וענתבי, הופכת הסיעה לגדולה ומשמעותית ומונה כעת 6 מנדטים במועצת העיר. הסיעה המשותפת תיקרא "ירושלים תצליח מאוחדת", והיא תפעל יחד עם סיעות 'הליכוד ביתנו' ו'פסגת זאב על המפה' כגוף אחד בשיתוף פעולה ובשותפות מלאה מתוך מטרה לחזק את ירושלים, לשפר את מצבה ולהיטיב עם האוכלוסייה הציונית, תוך כיבוד הדדי של אוכלוסיות העיר השונות. 

במסגרת ההסכם יחזיק ליאון בתיק המינהלים הקהילתיים, ישמש כיו"ר הוועדה למינהלים קהילתיים וכיו"ר הסיעה המשותפת. יעל ענתבי תמשיך להחזיק בתפקידיה במועצת העיר בהם תיק התכנון, מיגור אלימות וכן אומנות במרחב הציבורי ותמונה לסגנית ראש העיר עם פרישתו של מ"מ וסגן ראש העיר קובי כחלון מהעירייה בנובמבר הקרוב (מינוי אותו היתה אמורה לקבל על פי ההסכמים הקואליציוניים בחודש מאי הבא). 

ראש העיר ניר ברקת: "אני מברך את משה ליאון על הצטרפותו לקואליציה ולסיעת 'ירושלים תצליח' בראשותי, בפנינו עומדים אתגרים גדולים להמשך צמיחתה ושגשוגה ירושלים בהם  הגדלת תקציבי הממשלה, שיפור איכות החיים בתחומים השונים וההשקעות בשכונות העיר. אני בטוח שליאון יתגייס בכל כוחו וניסיונו לסייע לנו בקידום תחומים אלו. ברכות גם ליעל ענתבי על הצטרפותה לסיעת 'ירושלים תצליח מאוחדת' בראשותי, זאת מתוך ראיית עולם משותפת ומתוך כוונה אמיתית וכנה של סיעות המועצה הציוניות לשתף ביניהן פעולה באופן הדוק למען קידום העיר. ענתבי תמשיך לקדם מתוך הסיעה את התחומים החשובים עליהם אמונה ואני בטוח שתעשה זאת במקצועיות וחריצות. יעל שותפה מרכזית לקידומה בשנים האחרונות של שכונת פסגת זאב, בה אנחנו מתכננים השקעות רבות נוספות, ולצמיחתה של ירושלים כולה בתחומים רבים, אני מאחל לה הצלחה רבה".

חבר מועצת העיר משה ליאון: "סיעתי ואני מחוייבים כלפי תושבי ירושלים ופועלים למענם, ולכן החלטתי להצטרף לקואליציה של ראש העיר ניר ברקת ולהתאחד עם סיעתו במטרה שפעילותנו המשותפת תביא לקידומה של ירושלים. אני מברך את ראש העיר על צעד חשוב זה, ואנו נפעל בשותפות מלאה למען אחדותה של ירושלים ולמען כלל התושבים והשכונות".

חברת מועצת העיר יעל ענתבי: "חיבור סיעת פז לסיעת ירושלים תצליח יוצרת סיעה גדולה שבמסגרתה ניתן יהיה לקדם נושאים בצורה מהירה וטובה יותר לטובת תושבי ירושלים. במסגרת הסיעה המאוחדת אמשיך להחזיק בתיקי התכנון, מיגור אלימות ואומנות במרחב הציבורי" .

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה נפגש עם שורד השבי אלי שרעבי שספרו ׳חטוף׳ ייצא לאור באנגלית לראשונה: ספר עדות משבי חמאס ייצא לאור בתפוצה עולמית
נשיא המדינה: ״אני מקווה שהמאמץ של ראש הממשלה ושל נשיא...
גולדיס משיקה קולקציית מגשי אירוח חדשה בסטנדרט גולדיס – חגיגה של טעם, טריות ונראות מוקפדת
מותאמים לאירועים פרטיים ועסקיים, מגשי האירוח החדשים של גולדיס משלבים...
יחדיו לירושלים
ראש עירית ירושלים משה ליאון התפנה אתמול מכל עיסוקיו כדי...
סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים: הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים
רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה...
נשיא המדינה נשא דברים והניח זר בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מערכת צוק איתן
נשיא המדינה: ״יש לנו מדינה אחת וצה"ל אחד, ובראשו רמטכ"ל...
נשיא המדינה לשגרירים היוצאים לשליחות דיפלומטית: "אין ספק שנושא החזרת החטופים הוא הראשון במעלה. זה צריך להיות המאמץ החזק והמשמעותי ביותר"
"אין דבר חשוב יותר מאשר להביא תוצאה שמשמעותה הצלת חיים...
הדוח השנתי של נציבות תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה: ירושלים מובילה עם מספר התלונות לנפש הגדול ביותר
ירושלים שיאנית התלונות לשנת 2024 מבין הרשויות המקומיות, עם 455...
סיפורם של זוג קשישים תושבי ירושלים ופרויקט התנדבותי מקסים ומרגש
אהבה, כלבה ושלוש מלאכיות צעירות: הסיפור של יהודה ויהודית מירושלים כשפרויקט...
נשיא המדינה נפגש עם ראש הממשלה לפני המראתו לוושינגטון
נשיא המדינה יצחק הרצוג, נועד הבוקר, יום ראשון, י׳ בתמוז,...
רחפן אוטונומי לשיפור רמת הניקיון בסביבות פתוחות ומשחק גיימינג ליצירת סימולציות קרב
אלו המיזמים הזוכים במסגרת ה"דמו דיי" של אקסלרטור AtoBe של...
דילוג לתוכן