חיזוק משמעותי לברקת: חברי מועצת העיר משה ליאון ויעל ענתבי

חיזוק משמעותי לברקת: חברי מועצת העיר משה ליאון ויעל ענתבי

ראש העיר וחברת מועצת העיר מטעם סיעת פ"ז (פסגת זאב על המפה), יעל ענתבי, סיכמו על הצטרפותה של ענתבי כחברה בסיעתו. עם הצטרפותם של ליאון וענתבי, הופכת הסיעה לגדולה ומשמעותית ומונה כעת 6 מנדטים במועצת העיר. הסיעה המשותפת תיקרא "ירושלים תצליח מאוחדת", והיא תפעל יחד עם סיעות 'הליכוד ביתנו' ו'פסגת זאב על המפה' כגוף אחד בשיתוף פעולה ובשותפות מלאה מתוך מטרה לחזק את ירושלים, לשפר את מצבה ולהיטיב עם האוכלוסייה הציונית, תוך כיבוד הדדי של אוכלוסיות העיר השונות. 

במסגרת ההסכם יחזיק ליאון בתיק המינהלים הקהילתיים, ישמש כיו"ר הוועדה למינהלים קהילתיים וכיו"ר הסיעה המשותפת. יעל ענתבי תמשיך להחזיק בתפקידיה במועצת העיר בהם תיק התכנון, מיגור אלימות וכן אומנות במרחב הציבורי ותמונה לסגנית ראש העיר עם פרישתו של מ"מ וסגן ראש העיר קובי כחלון מהעירייה בנובמבר הקרוב (מינוי אותו היתה אמורה לקבל על פי ההסכמים הקואליציוניים בחודש מאי הבא). 

ראש העיר ניר ברקת: "אני מברך את משה ליאון על הצטרפותו לקואליציה ולסיעת 'ירושלים תצליח' בראשותי, בפנינו עומדים אתגרים גדולים להמשך צמיחתה ושגשוגה ירושלים בהם  הגדלת תקציבי הממשלה, שיפור איכות החיים בתחומים השונים וההשקעות בשכונות העיר. אני בטוח שליאון יתגייס בכל כוחו וניסיונו לסייע לנו בקידום תחומים אלו. ברכות גם ליעל ענתבי על הצטרפותה לסיעת 'ירושלים תצליח מאוחדת' בראשותי, זאת מתוך ראיית עולם משותפת ומתוך כוונה אמיתית וכנה של סיעות המועצה הציוניות לשתף ביניהן פעולה באופן הדוק למען קידום העיר. ענתבי תמשיך לקדם מתוך הסיעה את התחומים החשובים עליהם אמונה ואני בטוח שתעשה זאת במקצועיות וחריצות. יעל שותפה מרכזית לקידומה בשנים האחרונות של שכונת פסגת זאב, בה אנחנו מתכננים השקעות רבות נוספות, ולצמיחתה של ירושלים כולה בתחומים רבים, אני מאחל לה הצלחה רבה".

חבר מועצת העיר משה ליאון: "סיעתי ואני מחוייבים כלפי תושבי ירושלים ופועלים למענם, ולכן החלטתי להצטרף לקואליציה של ראש העיר ניר ברקת ולהתאחד עם סיעתו במטרה שפעילותנו המשותפת תביא לקידומה של ירושלים. אני מברך את ראש העיר על צעד חשוב זה, ואנו נפעל בשותפות מלאה למען אחדותה של ירושלים ולמען כלל התושבים והשכונות".

חברת מועצת העיר יעל ענתבי: "חיבור סיעת פז לסיעת ירושלים תצליח יוצרת סיעה גדולה שבמסגרתה ניתן יהיה לקדם נושאים בצורה מהירה וטובה יותר לטובת תושבי ירושלים. במסגרת הסיעה המאוחדת אמשיך להחזיק בתיקי התכנון, מיגור אלימות ואומנות במרחב הציבורי" .

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בר הקיץ של אמריקן קולוני נפתח עם תפריט חדש ואווירה אירופאית בלב ירושלים
בבר הקיץ הממוקם באחת הפינות היפות של מלון אמריקן קולוני...
18 שנים לתוכנית 360: "אסור לנו להילחם את המלחמה של אתמול בזמן שאתגרי המחר כבר כאן"
פרופ' הלל שמיד, מבכירי חוקרי העבודה הסוציאלית בישראל, חבר סגל...
נשיא המדינה נשא דברים והניח זר בטקס האזכרה הממלכתי לזכר חללי מלחמת לבנון השנייה
"במזרח התיכון של ימינו אין די בתגובה לאיום - חובתנו...
הבמאי האוקראיני סרגיי לוזניצה, מהיוצרים החשובים והמוערכים בעולם, יגיע לישראל כאורח הכבוד של פסטיבל הקולנוע ירושלים (9-19 ביולי) ויקבל אות הוקרה בטקס הפתיחה החגיגי בבריכת הסולטן ב-9.7.
לוזניצה, אחד הקולות הבולטים והמשפיעים בקולנוע האירופי העכשווי, ישמש גם...
העמותה שנלחמת בבדידות: “בדידות היא לא רק כאב רגשי. היא עלולה להיות סכנת חיים”
בשנת 2025 אותרו ברחבי ישראל 213 קשישים ואנשים בודדים ללא...
לרגל החופש הגדול: כל מה שצריך לדעת על ניתוחים פלסטיים בקרב בני נוער
בשנים האחרונות ניכרת מגמה כלל עולמית של עליה דרמטית במספר...
שגריר הודו בישראל פתח את פסטיבלוטוס פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו עם הענקת עץ ג'אמון לגן הבוטני
שגריר הודו בישראל העניק עץ ג'אמון למנכ"ל הגן הבוטני, שנשתל...
במקום הנכון בזמן הנכון: פראמדיק מד"א העביר הדרכת החייאה במתקן שב"ס, וביצע החייאה בגבר שהתמוטט בכיתה הסמוכה, שלאחריה חזר להכרה מלאה
היום (ב'), העביר ליאב יעקובי, פראמדיק במגן דוד אדום, שיעור...
במסגרת ביקורו הממלכתי ברומניה: נשיא המדינה התקבל בארמון הנשיאות בבוקרשט ע״י נשיא רומניה
נשיא המדינה יצחק הרצוג: ״המאבק במשטר הטרור האירני ושלוחותיו -...
מירושלים לסטארטאפ הבא: 22 יזמיות הציגו מיזמים טכנולוגיים במסגרת תוכנית ASPIRE של מיכללת עזריאלי להנדסה בירושלים
תוכנית הקדם־אקסלרציה ASPIRE של מכללת עזריאלי להנדסה בירושלים קיימה את...
דילוג לתוכן