Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MEKOMONET-->

חדש בירושלים – דנוור סטייק האוס, אוכל משובח לצד אווירה שמחה

חדש בירושלים – דנוור סטייק האוס, אוכל משובח לצד אווירה שמחה
צילום: אסף קרלה

בירושלים נפתחה לפני מספר שבועות מסעדת ״דנוור סטייק האוס״, מסעדה כשרה למהדרין המתבססת על מבחר גדול של נתחי בשר פרימיום איכותיים דוגמת סטייק אז׳ול וטומהוק, שקדי עגל וצלעות טלה ולצידם, מנות פתיחה, מגוון סוגי שיפודים המוגשים עם 15 סוגי סלטים טריים ומגוונים, מבחר לחמים, לאפות ופוקאצ׳ות.

בראשונות: ברוסקטה אסאדו ברוטב ברביקיו (65₪), סיגר סיסקה 5 יח’ בליווי טחינה ומטבלים (38₪); בסלטים: סלט חזה עוף (65₪), סלט פרגיות (69₪), סלט אנטריקוט (79₪), כשהבסיס לסלטים – ירקות שוק טריים.
במנות עיקריות: מעורב ירושלמי (90₪) המבורגר אנטריקוט (85₪), טחול הבית (89₪). בנתחי הפרימיום: אנטריקוט על העצם (100 גרם) ב-55₪; סטייק טומהוק (100 גרם) ב-65₪, סטייק אנטריקוט אז’ול (300 גרם) מנתח קצבים מרכזי) ב-238₪; וצלעות טלה מקוצב (300 גרם) ב-218₪. הנתחים מוגשים עם קונפי שום, צ’ימיצ’ורי ורוטב יין אדום, ובליווי כוס יין הבית.

בגזרת הדגים: סלמון 2 שיפודים על הגריל ב-138₪, פילה צ'יפורה (דניס) על גחלים ב-138₪. במקום ישנה גם מנות ילדים: המבורגר/ שניצל/ שיפוד אחד ובקבוק שתייה ב-65₪.

בתפריט הקינוחים תמצאו שישה סוגי קינוחים דוגמת: קרם ברולה קלאסי, טארט לימון פיסטוק, פנקוטה ורושה, כאשר כל אחד מהקינוחים מוצע ב-48₪. כמו כן, במקום פועל בר יינות ואלכוהול עשיר ומגוון קוקטיילים.

המסעדה אשר בבעלותם של אבי דואניס וירון זיו, בעלי גן האירועים ״הדריה, מציעה תפריט משובח לצד אווירה מנצחת ויכולה לארח כ-220 סועדים בעת ובעונה אחת. למעוניינים לחגוג אירועים פרטיים עם תפריט שף מיוחד מוצע חדר וי.אי.פי שנבנה במקום ומכיל 100 מקומות ישיבה עם כניסה נפרדת (ניתן לפיצול ולהפיכת החדר הגדול לשני חדרים המתאימים ל-50 סועדים כ״א). בדנוור סטייק האוס השקיעו רבות גם במערכת הגברה ותאורה לצד מסכים איכותיים, ובקרוב, לאחר תקופת ההרצה הראשונית, במקום יערכו מעת לעת ערבי ספיישל עם מוסיקה ישראלית.

צילום: אסף קרלה

דנוור סטייק האוס, בניין "בית הנציב", דרך חברון 101, ירושלים
כשרות: כשר למהדרין
במקום חניון תת קרקעי חינמי לאורחי המסעדה
שעות פעילות:
א׳-ה׳: 12:00-אחרון הלקוחות
ו׳: סגור
ש׳: שעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מסעדת תמול שלשום מציינת 30 שנות פעילות עם שפית חדשה ומנות חדשות
תמול שלשום, מוסד התרבות ובית הקפה הירושלמי המוכר והאהוב, בבעלות...
פסטיבל EGG'S BENEDICT בוולדורף אסטוריה מלון וולדורף אסטוריה ירושלים מזמין את הקהל הרחב לחגוג בארוחת בוקר מפנקת עם מגוון מנות EGG'S BENEDICT (בין התאריכים 19.5 –31.5)
מנת ה EGG'S BENEDICT היא אחת ממנות ארוחת הבוקר והבראנץ'...
מעלים זיכרונות: נשיא המדינה יוצא בפרויקט הנצחה מרגש לזכרם של הנופלים והנרצחים במלחמת ״חרבות ברזל״
נשיא המדינה יצחק הרצוג יוצא בפרויקט חדש ומרגש שמטרתו היא...
10,000 עפיפונים עם שמות חללים וחטופים יופרחו לאוויר ביום העצמאות
מטס עפיפונים ענק בהובלת "120 מנהיגות מחברות" ובהכנת והשתתפות הקהל...
לקראת יום הזיכרון נשיא המדינה אירח את נציגי משפחות חללי צה״ל
לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, נשיא המדינה יצחק הרצוג...
76 יצירות, שרובן מוצגות לראשונה, בתערוכה לכבוד יום העצמאות ה- 76 למדינת ישראל – "דיוקן עצמאי: דמות ונפש הצייר באמנות הישראלית" במוזיאון קסטל במעלה אדומים
בתערוכה, שנפתחת לקהל הרחב החל מיום ראשון, 12 במאי, וצפויה...
חדשנות בשילוב נוחות
ישיבה ממושכת עלולה לגרום לאי נוחות, כאבי גב ואפילו פריצות...
נשיא מדינת ישראל נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעיתו מיכל בטקס הנחת זרים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה
נשיא מדינת ישראל יצחק (בוז'י) הרצוג נשא דברים בטקס הפתיחה...
מועדי הגבורה בחודש מאי באירוח ביתי בירושלים
מועדי הגבורה הם הזמן הנכון ביותר לשמוע על סיפור ההתיישבות...
נשיא המדינה יצחק הרצוג במפגש עם משפחות שכולות, באתר ההנצחה הממלכתי לזכר חללי צה״ל הבדואים
אנחנו עוסקים כל העת - כל יום, שעה שעה, בימים...