מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל הקיץ מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן:
סנגרייה תפוחים
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.
קיץ נעים!
![](https://fra1.digitaloceanspaces.com/jcity.co.il/2022/07/%D7%A1%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%9B%D7%A9%D7%A8.jpg)
מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר
להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע
אופן ההכנה:
- בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
- יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
- לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
- מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.