התפריט החדש של מסעדת דולפין-ים המתחדשת
מסעדת דולפין ים נוסדה בשנת 1967 ומזה חמישה עשורים ממוצבת כמוסד קולינרי ייחודי בירושלים. המסעדה, המתמחה בדגים ובפירות ים, מגישה בנוסף מנות בשר, פסטה, ומנות ספיישל משתנות יומיות, כדי לתת מענה מגוון ועשיר לאורחים.
הניסיון והידע שנצברו לאורך השנים בכותלי המסעדה, הם הבסיס לתפריט המשלב חומרי גלם טריים ומשובחים במנות הקלאסיות המלוות את דולפין ים מפתיחתה, ובמנות המסוגננות העכשוויות. בנוסף במקום ניתן ליהנות מבר קוקטיילים עשיר וקולקציית יינות, כולל יינות מתיישנים. המסעדה ממוקמת במרכז העיר, והעיצוב המחודש שלה עם האוריינטציה הירושלמית, משרים אווירה קסומה לבילוי קולינרי מושלם בעיר הבירה. למסעדה קומה נפרדת, לאירועי בוטיק ולקבוצות עד 60 סועדים.
בימים אלו משיקה המסעדה שפועלת גם במהלך הימים שישי ושבת, את התפריט העשיר והמגוון, המשלב בתוכו טעמים מדהימים, בהתאם לעונות השנה. בתפריט החדש תמצאו בין השאר את המנות הבאות:
שרימפס בלאק טייגר, שמן זית, שום, עגבניות שרי וחציל שרוף (114 ש״ח), קרפצ'יו לוקוס, אשכולית, תפוז וצנוניות (62 ש״ח), כרובית בשמן לוהט, חמאת לימון וזעתר טרי (42 ש״ח), וכמובן את מנת הדגל – פילה בר ים על מצע ריזוטו לבן עם חמאת לימון וזעתר טרי (146 ש״ח).
לצד מנות הדגל תמצאו בתפריט מגוון בשרים משובחים דוגמת פריים ריב נברסקה- אנטריקוט על עצם (58 ש״ח ל-100 גרם), פסטות עם רטבים אהובים דוגמת טליאטלה סלמון – פסטה מקמח דורום בשילוב סלמון נורבגי, שמנת ופאן גרטטה (92 ש״ח) מנות צמחוניות ומנות ילדים, והכול עם ניחוח משכר וארומה מדהימה. במקום פועל בר יינות עשיר וכן בר קוקטיילים.
שעות פעילות: א׳-ש׳: 12:00-23:30 (המטבח נסגר בשעה 23:00)
תפריט עסקי מוגש בימים א-ה (לא כולל חגים) בין השעות 12:00-17:00
כתובת: שמעון בן שטח 9, ירושלים
טלפון: 02-6232272