הסתיים דיון מיוחד להערכות המשטרה להלוויית הרב קנייבסקי ז"ל שתתקיים מחר

הסתיים דיון מיוחד להערכות המשטרה להלוויית הרב קנייבסקי ז"ל שתתקיים מחר
צילום דוברות המשטרה

השר לביטחון הפנים, עמר בר-לב והמפכ"ל, רב ניצב יעקב שבתאי סיימו כעת דיון בדבר היערכות משטרת ישראל להלוויתו של הרב חיים קניבסקי זצ"ל.

במסגרת שורה של דיונים שקיים היום המפכ"ל, המשטרה תפעיל את פקודת "אדמו"ר" עם כ- 3,000 שוטרים ותערך להגעה של מאות אלפי משתתפים להלוויה. בדיונים שהתקיימו השתתפו, הסמפכ"ל, מפקד מחוז ת"א, מפקד אגף התנועה, ראש אג"מ, אטו"ב, אג"ת ואת"ל וקציניהם. את עיקרי ההיערכות הציגו במשטרת ישראל לשר לביטחון הפנים, עמר בר-לב ומנכ"ל המשרד לביטחון הפנים, תומר לוטן.

צילום דוברות המשטרה

השר לביטחון הפנים, עמר בר-לב:
״מחר בבני ברק משטרת ישראל עומדת לנהל אירוע בסדר גודל שלא נתקלנו בו במחוזותינו. המשטרה כולה נרתמה למשימה לאפשר את התנהלות הלוויה כנדרש ואת ביטחון ציבור המלווים.
המפתח לכך הוא שיתוף פעולה בין-משרדי ועם הרשויות המקומיות ובראשן של בני ברק. מעל לכל משטרת ישראל זקוקה לשיתוף פעולה של הציבור המשתתף בלוויה ולציבור הכללי באזור המרכז״.

המפכ"ל התייחס בדבריו להלוויתו של הרב קניבסקי ז"ל:
"אני קורא לציבור להתעדכן בהודעות המשטרה בדבר החסימות וסידורי ההלוויה וכמובן להישמע להוראות השוטרים שיפרסו משעות הבוקר המוקדמות ברחבי בני ברק והסביבה. מדובר באירוע לאומי, מהגדולים שידעה מדינת ישראל, ושמשטרת ישראל תרתום אליה את כל הגורמים הרלוונטים לרבות שאר ארגוני הביטחון, ההצלה ומשרדי הממשלה בכדי לאפשר את קיום האירוע בצורה הטובה ביותר.
המטרה של משטרת ישראל היא שההלוויה תעבור בצורה בטוחה ובאופן מסודר שיאפשרו את קיומה עם כמות המשתתפים הגדולה שצפויה להגיע, ותנאי השטח המאתגרים באחת הערים הצפופות בישראל. אנו נפעל כאשר שלומם ובריאותם של המשתתפים הם בראש סדר מעיינינו במקביל לשאר האיומים שאנו מכירים.
כ- 3,000 שוטרים מכל רחבי הארץ יקחו חלק במבצע המורכב הזה בפיקוד מחוז תל אביב וכל מערכי המשטרה יקחו חלק במבצע שימשך למעלה מ- 15 שעות, ולאחר סיום ההלוויה עם הגעת המוני מבקרים לאזור בית העלמין שצפויים להגיע בימים הקרובים."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחקר אמריקאי קבע כי הידרותרפיה יעילה לטיפול במתמודדי פוסט טראומה שנפגעו בשירות הצבאי
מסתבר כי הידרותרפיה, הפכה בשנים האחרונות לאופציה אופטימית עבור אנשים...
לכבוד חג השבועות נשיא המדינה אירח חקלאים ורפתנים מכל רחבי המדינה
כמדי שנה נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, אירחו היום,...
לראשונה בישראל: נשיא המדינה קיבל את כתב ההאמנה של השגריר הראשון של סומלילנד בישראל
עוד הגישו הבוקר כתבי ההאמנה לנשיא המדינה - שגרירי קוריאה...
בעקבות חשש מאירוע אנטישמיות וטרור: השלט המרכזי של מיצג הנובה בלונדון הוסר לבקשת משטרת לונדון
דריכות שיא סביב מיצג הנובה בלונדון: השלט המרכזי של המיצג,...
נשיא המדינה אירח את המחזור הראשון של מסלול ״שח״ר למשפט״ - שילוב חרדים לשירות במקצועות המשפט בצה״ל
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח היום, יום ראשון, א׳ בסיוון,...
נשיא המדינה בטקס האזכרה הממלכתי לזכר יהודי אתיופיה שנספו בדרכם לישראל
״אתמול פגשתי בשנית את אחותו של ימנו בנימין זלקה ז"ל,...
נשיא המדינה נפגש עם שורדי השבי אביבה וקית׳ סיגל: אביבה העניקה לנשיא את ספרה ״העיקר לקום לבוקר חדש״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, נפגשו הבוקר, יום שלישי,...
בית הקונפדרציה מציג: המהדורה ה-17 של פסטיבל הולגאב ליצירה ישראלית-אתיופית
אמנים ואמניות צעירים של היפ-הופ, רגאיי ודאנסהול כובשים את בימות...
שבוע האחים והאחיות בכללית | בין החיים האישיים לטיפול באחרים
לרגל שבוע האחים והאחיות בכללית, סיפוריהן של שתי אחיות מהצפון...
נשיא המדינה נחת בקוסטה ריקה והחל את ביקורו הרשמי במדינה
נשיא המדינה בהתייחסות לכתבי האישום נגד המוהלים בבלגיה, במהלך מפגש...
דילוג לתוכן