Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MEKOMONET-->

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם
צילום: גלריה פרטית

מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים אתמול (30.05) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA כפיצה הטובה בישראל, ובאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות. זו הפעם הראשונה שהמדריך שדירג את לה פיאדרה במקום ה-38, מדרג פיצריה מישראל, והפעם הראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.

במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך.

שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה.״

לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה ומציעה תפריט המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם LA PIEDRA נבחר ע״י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי. משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה – טאבון האבן המובער ע״י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית. הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים שמספקים חוויה של טעמים עשירים. בעלי La Piedra יצאו לאיטליה שם בחרו תנור גדול ומובחר והביאו אותו לבית העסק בירושלים, לצידו איתרו, לאחר בדיקות קפדניות, ספקים לחומרי הגלם האותנטיים שמלווים את תפריט הפיצריה הכשרה הראשונה בירושלים בסגנון נפוליטני.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

LA PIEDRA:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17

סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הטיפים שיעזרו לכם לבחור רופא שיניים מתאים
הבריאות שלנו היא לא משהו שאנחנו יכולים לשחק איתו, וודאי...
מלון יהודה, המקום האולטימטיבי לבלות בו הקיץ עם כל המשפחה
פעילויות קיץ לילדים  בריכת שחיה חצי אולימפית בריכת ילדים משחקיה...
"השתדלנו להפגיש את הקוראים עם בני אדם"
הסופרים יאיר אגמון ואוריה מבורך נפגשו השבוע עם נשיא המדינה...
איך להפוך את ערב החברה לא רק למהנה אלא גם למגבש?
אם אתם רוצים לתכנן עבור העובדים שלכם ערב חברה, שלא...
אחזקת מגוון מבנים בצורה מקצועית
ניהול ואחזקת מבנים הם מרכיבים קריטיים בהבטחת איכות החיים והערך...
להחזיר את הזמן לאחור- ככה תעשו את זה
לפני הכל, לא התכוונו ללמד אתכם לבנות מכונת זמן כי...
תכנון העתיד המשפחתי והבטחת זכויות היורשים
בעת תכנון העתיד המשפחתי והבטחת זכויות היורשים, יש חשיבות רבה...
כנס האנימה והמנגה הגדול של הקיץ אליו צפויים להגיע אלפי חברי הקהילה מכל רחבי הארץ 8 באוגוסט בבנייני האומה
כנס האנימה והמנגה הגדול של הקיץ אליו צפויים להגיע אלפי...
סדנת ההדפס הירושלמית חוגגת 50 שנה להווסדה!
סדנת ההדפס ירושלים: פתיחה: יום שישי, ה- 19.7.2024 בשעה :...
גדר מעוצבת - הדרך המושלמת לשדרג את הבית
גדר אלומיניום מעוצבת היא הבחירה האולטימטיבית לכל מי שרוצה להוסיף...