Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MEKOMONET-->

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם
צילום: גלריה פרטית

מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים אתמול (30.05) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA כפיצה הטובה בישראל, ובאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות. זו הפעם הראשונה שהמדריך שדירג את לה פיאדרה במקום ה-38, מדרג פיצריה מישראל, והפעם הראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.

במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך.

שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה.״

לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה ומציעה תפריט המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם LA PIEDRA נבחר ע״י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי. משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה – טאבון האבן המובער ע״י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית. הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים שמספקים חוויה של טעמים עשירים. בעלי La Piedra יצאו לאיטליה שם בחרו תנור גדול ומובחר והביאו אותו לבית העסק בירושלים, לצידו איתרו, לאחר בדיקות קפדניות, ספקים לחומרי הגלם האותנטיים שמלווים את תפריט הפיצריה הכשרה הראשונה בירושלים בסגנון נפוליטני.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

LA PIEDRA:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17

סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שירות מקצועי ומהיר לכל סוגי תקלות המחשבים
מעבדה לתיקון מחשב נייד בקוסמי מחשבים מציעה ללקוחותיה שירות מקצועי...
מה באמת צריך לדעת על הובלת משרד?
כל מי שמחליט להעביר את המשרד שלו למקום חדש תוהה...
במעמד רעיית נשיא המדינה, הגב' מיכל הרצוג: פורום "120 מנהיגות מחברות" ערך את הכנס השנתי, בסימן ברית נשים ישראלית בבית הנשיא
שיתוף הפעולה בין בית הנשיא לפורום '120 מנהיגות מחברות' הוא...
מסעדת תמול שלשום מציינת 30 שנות פעילות עם שפית חדשה ומנות חדשות
תמול שלשום, מוסד התרבות ובית הקפה הירושלמי המוכר והאהוב, בבעלות...
לעבוד בתנאים האופטימליים ביותר בכל מפעל
מבנה של מפעל מתוכנן כך שיהיו לו תשתיות שיתאימו לכל...
להכיר בני זוג בדרך מהנה יותר
דייטים הם סיוט לאנשים רבים, במיוחד לאחר שנכוו במערכות יחסים...
גניבת פרטים- איך מתמודדים מבחינה משפטית?
עבירות הקשורות למחשבים, אינטרנט ולמידע הרב שרץ בו נחשבות לבעיה...
פסטיבל EGG'S BENEDICT בוולדורף אסטוריה מלון וולדורף אסטוריה ירושלים מזמין את הקהל הרחב לחגוג בארוחת בוקר מפנקת עם מגוון מנות EGG'S BENEDICT (בין התאריכים 19.5 –31.5)
מנת ה EGG'S BENEDICT היא אחת ממנות ארוחת הבוקר והבראנץ'...
תהליך בדיקות ההאזנה – כיצד זה עובד?
בעולם שבו פרטיות הפכה למטבע נדיר, חשיבותה של בדיקת האזנה...
צוואה הדדית- מה חשוב לדעת
כאשר אדם מגיע לגיל מבוגר, הוא מתחיל לעכל את העובדה...