Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם

המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם
צילום: גלריה פרטית

מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים אתמול (30.05) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA כפיצה הטובה בישראל, ובאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות. זו הפעם הראשונה שהמדריך שדירג את לה פיאדרה במקום ה-38, מדרג פיצריה מישראל, והפעם הראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.

במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך.

שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה.״

לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה ומציעה תפריט המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם LA PIEDRA נבחר ע״י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי. משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה – טאבון האבן המובער ע״י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית. הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים שמספקים חוויה של טעמים עשירים. בעלי La Piedra יצאו לאיטליה שם בחרו תנור גדול ומובחר והביאו אותו לבית העסק בירושלים, לצידו איתרו, לאחר בדיקות קפדניות, ספקים לחומרי הגלם האותנטיים שמלווים את תפריט הפיצריה הכשרה הראשונה בירושלים בסגנון נפוליטני.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

LA PIEDRA:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17

סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שבוע הקולנוע היהודי ירושלים 2023 יציין השנה את מהדורתו ה-25 ויתקיים בחג החנוכה, בתאריכים 9 עד 14 בדצמבר 2023, בסינמטק ירושלים
"נפש אחת" (One Life) בכיכובו של זוכה אוסקר, סר אנתוני...
יריד אמנים במגדל דוד - דוכני יצירה מקומית ודוכני אוכל מהצפון, הדרום ומירושלים
מתנות לחנוכה, תכשיטים, קרמיקה, סופגניות בוטיק, ריבות וממרחים, בירות, גבינות...
פנחס שער ומשה קסטל: שתי דרכים בעלות אופי לאומי באמנות מודרנית
אוצר : ד"ר אלק ד' אפשטיין במוזיאון הצייר משה קסטל, מעלה...
"כמו האור בכד" (פתגם עממי אתיופי)
תערוכה במוזיאון לאמנות יהודית היכל שלמה בירושלים רח' המלך ג'ורג' 58...
אירוע האמנות השנתי הגדול, הותיק והמשפיע ביותר יוצא לדרך!
פסטיבל ״מנופים״ 24-28 באוקטובר 2023 *אירוע מרכזי בהר ציון *מופעים ותערוכות *...
אתרוג, לולב, הדס וערבה בכיכר ולירו: שוק ארבעת המינים המסורתי של ירושלים חוזר!
שלישי-שישי, י"א-י"ד תשרי תשפ"ד, 26-29/9/2023 בכיכר ולירו המחודשת הכניסה חופשית לכבוד...
בשורה גדולה לירושלים: הפועל לב ירושלים תשחק בהיכל הספורט במלחה בעונה הקרובה עם סגל מלא של 12 שחקניות 10 ישראליות ו2 זרות
נטע אבוגוב: "אנחנו מוכנות לליגת העל, יש לנו אולם למשחקים,...
חדש במחנה יהודה: יהודית - לחמים ומאפים ללא גלוטן
בתה של יהודית בן זקן התגלתה כצליאקית, אמה שראתה שבתה...
נשיא המדינה יצחק הרצוג במפגש עם חברי הקהילה היהודית באוסטריה:
״ישנם רגעים במשברים מהסוג הזה, שמנהיגות נדרשת כדי לנצל את...
רשת SKECHERS ממשיכה להתרחב ופותחת סניף ראשון בעיר בית שמש: הסניף החדש ייפתח בהשקעה הנאמדת בכ -2 מיליון ₪
רשת אופנת הספורט והלייף סטייל סקצ'רס ( (SKECHERS מקבוצת MGS,...