אלפים מילאו את כיכר ספרא בעצרת הזדהות עם המאבק באלימות נגד נשים

אלפים מילאו את כיכר ספרא בעצרת הזדהות עם המאבק באלימות נגד נשים
נילי בן גיגי

אלפי נשים וגברים נאספו היום (4/12, 12:30) ומילאו את כיכר ספרא בעצרת שערכה עיריית ירושלים בשיתוף עם נעמ"ת ובהשתתפות ארגונים רבים ובהם ויצ"ו, אמונה, לוט"ם, מכינת "עלמה", מועדוני נשים, וארגוני ספורט.

עצרת הזדהות עם המאבק באלימות נגד נשים
נילי בן גיגי

משה ליאון, ראש העיר ירושלים: " זהו האירוע הראשון שלי בתפקידי כראש העיר ירושלים ואני רואה בכך חשיבות עליונה ולכן ביקשתי לקיימו. נתוני האלימות כנגד נשים הם בלתי נתפסים. אסור לאף מדינה להשלים עימם, בוודאי לא בחברה נאורה וערכית כמו ישראל.  'לא תעמוד על דם רעך'. כראש העיר ירושלים אני מתחייב לא להרפות מנושא זה. כל עובדי עיריית ירושלים מחויבים להירתם למשימה בכל הכלים העומדים לרשותנו. נשקיע תקציבים בקידום מודעות והסברה, נרתום את מערכת החינוך, נכנס את צוותי המקצוע הרלוונטיים בעירייה כדי לעשות כל אשר לאל ידנו לעצור את שפיכת הדם הזו. אני קורא מכאן לכל ראשי הרשויות בישראל להצטרף אלי למאבק. די לאלימות!"

עצרת הזדהות עם המאבק באלימות נגד נשים
רותם פסו

אמנון מרחב, מנכ"ל עיריית ירושלים: "המאבק באלימות נגד נשים הוא לא נושא פרטי הנוגע למקרה זה או אחר. זהו עניין חברתי המוטל על כולנו. חפשו אותן במקום העבודה, בשכונה, במוסדות החינוך, הושיטו להן יד לעזרה. תתמכו בהן. תסייעו בהגנתן, הילחמו להצלתן."

אריאלה רג'ואן, ראש מינהל תרבות חברה ופנאי בעיריית ירושלים: "התכנסנו היום לומר לא עוד. אלימות נגד נשים בשל היותן נשים אין לה גיל, עדה, או לאום. זהו מאבק חוצה מגזרים, מחנות ושבטים. זו יכולה להיות האמא, הבת, האחות, הדודה, הסבתא של כל אחת ואחד מאיתנו. כולנו נדרשים לא להעלים עין ולעשות כל שביכולתנו כדי להציל נפשות. כל אישה זכאית לחיים שלמים ושלווים."

עיריית ירושלים תקרין הערב על חומות העיר העתיקה את שמות הנשים אשר נרצחו בשנה האחרונה.

עצרת הזדהות עם המאבק באלימות נגד נשים
נילי בן גיגי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ייעוץ לפני חקירה: עזרה שלא כדאי לוותר עליה
כשאדם מקבל זימון לחקירה במשטרה, או כשהוא נעצר בלי התרעה...
תמורות בעולם התחבורה העירונית: מקורקינטים ועד מכוני רישוי
העיר המודרנית חווה מהפכה של ממש בתחום התחבורה. קורקינטים חשמליים...
אור בקצה הסיב: המהפכה השקטה של התקשורת האופטית
בעולם שבו מהירות ואמינות המידע הם המטבע העובר לסוחר, תשתית...
נשיא המדינה אירח בבית הנשיא ארוחה לשבירת צום הרמדאן (איפטאר)
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח בבית הנשיא היום, יום ראשון,...
לראשונה חברת הנדל"ן אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים כל המידע, כל השאלות, כל האפשרויות – במקום אחד בירושלים!
חברת אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים, אשר יעניק...
מעבר למחיר - יצירת ערך וחוויה ייחודית
במסגרת מבצעי אלכוהול, יצרנו הזדמנויות להעשרת הידע של הלקוחות. ארגנו...
מתי ניתן להגיש תביעה בעת התעמרות בעבודה
מקום העבודה צריך לספק את צרכיו הבסיסיים של העובד, אך...
כך תתרמו לשביעות הרצון של העובדים שלכם
בתור מנהלים תוכלו להרוויח רבות משליחת העובדים שלכם לקורסים רלוונטיים,...
רשת השיווק מבטיחה מבצעים ולא מקיימת? אל תוותרו
מי מאיתנו לא מכיר את המצב בו שלט גדול המפרסם...
מה? מיוחד לפסח!! חוויות בירושלים
מה? מיוחד לפסח!! בעקבות הזמן - חוויית עלייה לרגל לירושלים...
דילוג לתוכן