אושר מינויו של תא"ל יוסי היימן למנכ"ל עיריית ירושלים

אושר מינויו של תא"ל יוסי היימן למנכ"ל עיריית ירושלים

הוועדה למינוי מנכ"ל לעיריית ירושלים אישרה היום (א') פה אחד את מינויו של תא"ל יוסי היימן למנכ"ל העירייה. היימן יחליף בתפקידו את יאיר מעיין שמסיים 3 שנים בתפקיד.

היימן יחל בתחילת חודש דצמבר הליך חפיפה מסודר עם המנכ"ל היוצא יאיר מעיין ויכנס לתפקידו באופן רשמי בתחילת שנת 2011. המנכ"ל היוצא, מעיין, ינהל את דיוני התקציב לשנת 2011 חברי הועדה אישור פה אחד את המינוי לאחר שהתרשמו מקורות חייו, התפקידים השונים שמילא וניסיונו הרב בניהול מערכות מורכבות אשר יסייעו לקידומה ופיתוחה של ירושלים.

בוועדה ישבו: ראש העיר ניר ברקת , מנכ"ל עיריית ת"א מנחם לייבה, סגן ראש העיר יצחק פינדרוס ויו"ר האופוזיציה פפה אללו. היועץ המשפטי לעירייה עו"ד יוסי חביליו ומבקרת העירייה עו"ד שלומית רובין שימשו בוועדה כמשקיפים.

היימן, 50, נשוי ואב לשלושה, בעל תואר ראשון בכלכלה וניהול מהטכניון ותואר שני במדעי המדינה מאוניברסיטת חיפה, כיהן בצה"ל בין השאר כמפקד בית הספר לקצינים בה"ד 1, כמפקד אוגדת הצנחנים, כקצין חי"ר וצנחנים ראשי וכראש החטיבה האסטרטגית באגף התכנון.

ברקת ציין כי "היימן הוא אדם ערכי, חינוכי ומקצועי אשר מביא איתו כישורים וניסיון יוצאי דופן במערכות גדולות הן בתכנון והן בניהול. יכולותיו וניסיונו הרב יאפשרו לו לקדם ולהאיץ את הפרויקטים המרכזיים של העיר ירושלים על פי החזון העירוני ולהזניק אותם קדימה".

היימן ציין כי הוא "רואה בתפקיד ובקידומה של העיר ירושלים אתגר גדול ומעשה ציוני מהמעלה הראשונה".

מנכ"ל העירייה הנוכחי, יאיר מעיין, יסיים את תפקידו בהסכמה משותפת בינו ובין ראש העיר לאחר כ-3 שנים בתפקיד . ברקת הודה למעיין על למעלה משלוש שנים בהן שימש כמנכ"ל העירייה ואמר כי "תושבי ירושלים חבים תודה גדולה למעיין אשר משאיר את חותמו בנושאים רבים ומגוונים בעיר ובעירייה. אנו מאחלים לו הצלחה רבה בהמשך ובטוחים כי ימשיך לתרום לירושלים בכל תפקיד אותו יבצע".

לפרטים: דוברות העירייה, 02-6297744.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה אירח בבית הנשיא ארוחה לשבירת צום הרמדאן (איפטאר)
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח בבית הנשיא היום, יום ראשון,...
לראשונה חברת הנדל"ן אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים כל המידע, כל השאלות, כל האפשרויות – במקום אחד בירושלים!
חברת אזורים משיקה מרכז ייעודי להתחדשות עירונית בירושלים, אשר יעניק...
מה? מיוחד לפסח!! חוויות בירושלים
מה? מיוחד לפסח!! בעקבות הזמן - חוויית עלייה לרגל לירושלים...
לגעת בטבע פסטיבל האביב למלאכות קדומות בעין יעל - חוה"מ פסח
פסטיבל האביב למלאכות קדומות בעין יעל מציע חוויה אותנטית המשלבת...
להסיר בפניהן את הכובע
השבוע נצפתה ליד מחסום המנהרות שליד שכונת גילה בירושלים קבוצה...
גיא אדירן, מנכ"ל מלונות דן באזור ירושלים אירח את עדן חסון וטונה בסוף שבוע עם הופעות חיות DAN LIVE במלונות דן ירושלים
גיא אדירן, מנכ"ל מלונות דן באזור ירושלים אירח את עדן...
הושק "אקו-ממשל" - מרחב רב מגזרי של ארגונים הפועלים לחיזוק השירות הציבורי בישראל
המהלך הושק בכנס חגיגי שנערך אתמול בירושלים (5.3) בהשתתפות מנהלי...
נשיא המדינה אירח היום במשכנו את הרמטכ"ל היוצא רב-אלוף הרצי הלוי, ואת הרמטכ"ל הנכנס רב-אלוף אייל זמיר, לברכת הנשיא
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח היום, יום רביעי, ה׳ באדר,...
השקת מרכז יה"ל בירושלים בנוכחות ח"כ מיכל וולדיגר, נציגי משרד הבריאות ועירייה: אבן דרך במערך התמיכה במשפחות מתמודדי נפש
אתמול התקיים אירוע חגיגי לרגל השקת מרכז יה"ל ירושלים ,...
תערוכה חדשה בבנייני האומה לראות בכל דבר עוד יופי תערוכת צילום
בתערוכה החדשה של הצלמת מיכל סלע "לראות בכל דבר עוד...
דילוג לתוכן