לקראת תשעת הימים, גולדיס מעדניית הגורמה של ישראל והמובילה בתחום האוכל המוכן והכשר למהדרין, משיקה תפריט מיוחד שכולו מחווה לדגים, ירקות בטאבון ונגיעות ים תיכוניות מדויקות.
החל מיום ראשון, 27.7 ועד ליום שישי, 1.8 יוגש תפריט ספיישל של מנות דגים מהגריל ומהטאבון, לצד אופציות טבעוניות וצמחוניות שזמינות לאורך כל השנה. כרגיל, הכל מוגש בכשרות בד"ץ העדה החרדית, באיכות בלתי מתפשרת ובטעמים שמחזירים אותנו הביתה.

בין המנות הבולטות בתפריט תשעת הימים:
- שווארמה כרובית עסיסית – מוגשת בכריך או כמנה עסקית 68 ₪
- קבב דגים עשיר – מוגש בכריך או כמנה עסקית 68 ₪
- סלמון על הפלנצ'ה עם תיבול עשבים רענן 38 ₪
- דג לברק שלם על הפלנצ'ה או בטאבון 58 ₪
- מנת פיש אנד צ'יפס קלאסית עם טוויסט ירושלמי 58 ₪
לצד מנות הדגל, ניתן ליהנות גם ממבחר ירקות צלויים – אנטיפסטי, שיפודי אנטיפסטי, ברוקולי, כרובית ועוד.

המנות זמינות בישיבה במקום או בטייק אווי.
אבי דן, השף הראשי של קבוצת גולדיס, מוסיף: "בתשעת הימים אנחנו מזמינים את הסועדים לגלות מחדש את עולמות הדגים והירקות – עם תיבולים מדויקים, טכניקות צלייה מסורתיות, ואהבה גדולה לאוכל פשוט וטוב. זו תקופה של רוגע והתכנסות – והתפריט משקף בדיוק את זה."
לפרטים נוספים והזמנות:
אתר גולדיס
כשרות: בד"ץ העדה החרדית
סניפים: ירושלים – עזרת תורה 18 | בני ברק – מצדה 9, מתחם ב.ס.ר.
טלפון להזמנות: 026200100 |036200100
